Τρίτη 12 Μαΐου 2009

H "απόπειρα" δολοφονίας του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν και τα χαμένα 5.000.000 δολάρια της ΜΙΤ


Η φωτογραφία-τεκμήριο που τράβηξε ο Γεσίλ, στην επιχείρηση της Δαμασκού. Ήταν κι' αυτό ένα από τα τεκμήρια με τα οποία δικαιολογήθηκαν τα πέντε εκατομμύρια δολάρια.
O Τούρκος δολοφόνος με τον κωδικό «ΠΡΑΣΙΝΟΣ», η εικονική έκρηξη της βόμβας και τα 5.000.000 δολάριαΤου Όμηρου Φωτιάδη.Το 1996, οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, είχαν καταστρώσει μυστικό σχέδιο δολοφονίας του Κούρδου Ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν.Τα «αδιαπέραστα στεγανά» του ΡΚΚ, δεν επέτρεπαν στους Τούρκους πράκτορες και τις παραστρατιωτικές τους ομάδες, να δολοφονήσουν τον ΄Από.Πολλές φορές οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας, εκπόνησαν πολύπλοκα και πολυδάπανα «σχέδια δολοφονίας» του Α. Οτσαλάν, αλλά στην εξέλιξη της εκτέλεσής τους, αποτύγχαναν πάντοτε...Τη δεκαετία του '80 ο Άπο ζούσε μαζί με τους συντρόφους και τους συναγωνιστές του στην Συρία. Η Κοιλάδα Μπεκάα και άλλες περιοχές της Συρίας, εξασφάλιζαν την ασφάλεια και την ζωή του Κούρδου Ηγέτη και των συμμαχητών του.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 12/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive