Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. ΣΙΟΥΦΑ

Aξιότιμε κ. Σιούφα,
Το πέρασμα του χρόνου δεν μπόρεσε να διαγράψει μία παράλειψη του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.
Δυστυχώς δική σας κύριε Πρόεδρε.

Τότε που ο κύριος Αλαβάνος και Αρχηγός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, απευθυνόμενος, φυσικά όχι εν στενώ, σχετικά με την ερμηνεία του στίχου του Εθνικού μας Ύμνου, που μας λέει το γνωστό..
"Σε γνωρίζω από την όψηπου με βιά μετράει την γή" μας είπε ότι, η αναφερόμενη βία δικαιολογείται τότε με τον ξεσηκωμό του γένους και κατά συνέπειαν θα έπρεπε σήμερα να εννοηθεί, να δικαιολογηθεί και να βαπτισθεί σαν ανάλογη αντίδραση των μαθητών, αναρχικών, εμπρηστών και κουκουλοφόρων, που τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, έβαζαν φωτιές σε ότι ήταν εύφλεκτο και έσπαζαν και ρήμαζαν.
Τότε λοιπόν κύριε Πρόεδρε ο ελληνικός λαός ήθελε και περίμενε από εσάς να επιδείξετε την στοιχειώδη και απαραίτητη ευαισθησία και να διακόψετε την συνεδρίαση της Βουλής, ζητώντας από τους παρόντες βουλευτές να αποφασίσουν δια ανατάσεως της χειρός ή δια βοής την έξωση του κυρίου Αλαβάνου από την αίθουσα, ο οποίος με όσα είπε προσβάλλει τους Έλληνες, την ιστορία τους, τον εθνικό ποιητή, τον Εθνικό Ύμνο και το Σύνταγμα.
Και να του ορίσουν την ημέρα της επανόδου του στην Βουλή υπο την προϋπόθεση ότι, θα απαγγείλει και θα ψάλλει σωστά τον Εθνικό μας Ύμνο και στην συνέχεια θα πεί το Πάτερ Ημών και το Πιστεύω για να αποδείξει ότι, διαθέτει την στοιχειώδη ελληνική Παιδεία και χριστιανική Πίστη και ότι, όσα είπε στην Βουλή των Ελλήνων, ερμηνεύοντας τους στίχους του Σολωμού, ήταν μόνο για να δικαιολογήσει το εσκεμένο ατόπημα του ιδίου και της παρατάξεώς του, που δημιούργησε και εξέθρεψε τους αντιεξουσιαστές, όπου παραδεχόμενοι δημοσία αυτό το όνομα η Βουλή των Ελλήνων, ο ΣΥΡΡΙΖΑ και τα καθ’ημάς ΜΜΕ, αναβαθμίζεται η ελληνική αλητεία σε εξωκοινοβουλευτκό κόμμα.
Στο ίδιο νόημα βρίσκεται σήμερα κύριε Πρόεδρε και η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ για την τρομοκρατία στην χώρα μας καθώς υποδεικνύει σαν υπαίτιους της τρομοκρατικής ανωμαλίας τους κυρίους του Συνασπισμού.
Στην έκθεση αυτή κύριε Πρόεδρε δεν υπάρχουν άλλες προεκτάσεις.
Αλλά εμείς οι Έλληνες έχοντας υπ’όψιν περισσότερα δεδομένα, όπως την περίοδο του Τζέφρυ-Γιωργάκη Παπανδρέου στο Υπ.Εξ, στο οποίο συναντούσες μόνο αμερικανούς υπαλλήλους, με τους οποίους για να κάνεις την δουλειά σου δεν μπορούσες να συνεννοηθείς παρά μόνο στην γλώσσα τους.
Που όσο ήταν Υπ.Εξ επι Σημίτη και για να υποδεχθεί τον γείτονα Υπ.Εξ Τζεμ, στον οποίο στην Έφεσσο, όπως είδαμε, έδειξε τις δεινές του τσιφ-τετελικές ικανότητες, κατέβασε από τους διαδρόμους του Υπουργείου μας όλα τα κάδρα με τους ήρωες της επαναστάσεως του 1821 !!! για να μην τον ενοχλήσει.
Που με την μέχρι σήμερα ατιμώρητη κουβέντα του στους Μουσουλμανους της Θράκης μας, με την οποία τους προέτρεψε να αυτό-προσδιορίζονται όπως θέλουν, δηλαδή Τούρκοι, με αποτέλεσμα τον επόμενο μήνα να συγκαλεί ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης συνέδριο με θέμα «η Δυτική Θράκη».
Που η προ ημερών ομιλία του στο London School of Economics, στην οποία μέσα από το θέμα της σημερινής οικονομικής κρίσης ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε μέσα στην Αγγλία την Κυβένηση και τον λαό μας αστοιχείωτους κάφρους.
Που στην επίσης προχθεσινή του ομιλία στην Αμοργό και στους Φούρνους, έψεξε την Ελλάδα που δεν λαμβάνει μέτρα για την μετανάστευση, ενώ δίπλα είναι οι λαθρέμποροι που μας κουβαλάνε το νέο αυτό έμψυχο υλικό.
Που δεν διαθέτει ελληνική Παιδεία όπως μαρτυρούν όλες οι εκτός κειμένου ομιλίες του.
Που σε επιβεβαίωση περισσοτέρων υποψιών μας δεν ξεχνούμε την μαρτυρία της μανταμ Όλμπράϊτ, σύμφωνα με την οποία ο Τζέφρυ, όπως τον αποκαλούσε, γνώριζε τι περιέχει κάθε συρτάρι σε κάθε γραφείο του Στέητ Ντηπάρτμεντ και που όσα ακόμα σημειώνει και γνωρίζει ο ελληνικός λαός και εσείς κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.
Κύριε Πρόεδρε,δεν είναι καιρός άραγε στο ίδιο με τον κύριο Αλαβάνο τέστ γνώσεων να υποβάλετε με την πρώτη ευκαιρία και τον κύριο Τζέφρυ, γιατί θα είναι αδιανόητο αλλά και αντισυνταγματικό να προϊσταται ελληνικού κόμματος Αρχηγός με τις ίδιες ελλείψεις και κενά γνώσεων της εθνικής ταυτότητος που παρουσίασε και ο Αρχηγός του ΣΥΝ.
Είμαστε βέβαιοι κύριε Πρόεδρε ότι, το θέμα με αυτούς τους δύο κυρίους σας έχει απασχολήσει έστω και ιεροκρυφίως.
Μήπως όμως ωρίμασε πλέον ο χρόνος να σας απασχολήσει και δημόσια για να μην σκέφτεται άλλα ο λαός και αλλα η Βουλή των εκλεκτών μας;.
Ευχαριστώ
Δ.Θ.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη κυριακη 3/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive