Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Κοίτα ποιος μιλάει... για τον καταλληλότερο!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ;;

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών ή και ετών ίσως δείχνουν μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο Κόμμα που εσείς είστε επικεφαλής και στο Κόμμα που ο κ. ******* είναι επικεφαλής. Παρόλα αυτά η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι πάντα μικρή και κάποιες φορές υπέρ εκείνου, κάποιες φορές είναι με το μέρος σας. Πώς το ερμηνεύετε πολιτικά; Αυτό νομίζω ότι είναι ένα σπάνιο στοιχείο πολιτικής για τη χώρα μας".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:"Δύο σύντομα σχόλια θα κάνω. Το πρώτο είναι ότι, σε κάθε μέτρηση, ακόμα και τη δυσμενέστερη, πάντα κανείς βρίσκει ή προσπαθεί να βρει, κάτι που να απαλύνει λίγο την κατάσταση, όπως εμφανίζεται σε βάρος του. Το δεύτερο που πρέπει να σας πω επειδή μιλάτε φαντάζομαι γι' αυτή την προσέγγιση, την "πρωθυπουργικότητα". Αυτό παλιά θυμάμαι ήταν θέμα δημοτικότητας. Τώρα έγινε "πρωθυπουργικότητα". Όταν θα ανατραπεί και αυτός ο δείκτης θα πάμε ίσως σε κάτι άλλο.Όμως, πρέπει να σας πω ότι θα ανησυχούσα αν ήμουν 8 χρόνια Πρωθυπουργός, και ήμουν περίπου στον ίδιο βαθμό - ισοψηφών, ας το πω έτσι - έστω και στις μετρήσεις, με κάποιον ο οποίος ποτέ δεν έχει διακονήσει, ακόμα τουλάχιστον, το συγκεκριμένο θώκο. Έτσι πρέπει να το δείτε αυτό. Εγώ προσωπικά θα ήμουν πολύ δυσαρεστημένος όταν μετά από τόσα χρόνια έχει εμπεδωθεί η εικόνα, έστω και δια της συνηθείας, στους πολίτες να βλέπει έναν άνθρωπο να βρίσκεται σε μία θέση απέναντι σε κάποιον ο οποίος κάνει μια προσπάθεια, ηγείται μιας συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης, αλλά που δεν έχει ακόμα βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση για να γίνει η σύγκριση".
Ποιος τα είπε αυτά;
...............
........................
.........................
..........................
............................

Ο Καραμανλής στην συνέντευξη τύπου εν όψει της 68ης ΔΕΘ το 2003
Πηγή
Τι μας είπε ουσιαστικά ο Καραμανλής το 2003;
Ότι επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις, βρίσκει τρόπους να "απαλύνει" αυτή την διαφορά, χρησιμοποιώντας το "καταλληλότερος" και ότι η σύγκριση είναι ατυχής, γιατί αυτός δεν έχει βρεθεί ακόμη στη θέση του πρωθυπουργού!!
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακή 3/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive