Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΑΝΤΕ ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ!!

Έντυπη Έκδοση
Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΓΙΑ «ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στο συρτάρι για 34 μέρες η ομολογία: «Τα πήραν και πολιτικοί»

Φταίει το φωτοτυπικό που δεν ενημερώθηκαν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων για τη Siemens

Εδώ και 34 ημέρες (από τις 9 Απριλίου), ο ανακριτής Νικ. Ζαγοριανός κρατούσε στο συρτάρι του επίσημο έγγραφο με το οποίο το ίδιο το Ελληνικό Δημόσιο συνομολογεί το «λάδωμα» από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, «πλην άλλων, και αξιωματούχων διαφόρων υπουργείων του ελληνικού κράτους καθώς και πολιτικών των δύο μεγαλύτερων ελληνικών κομμάτων».!!!!!!!!!!!!

Πρόκειται για έγγραφο με το οποίο το Ελληνικό Δημόσιο, την ίδια ημέρα που απεστάλησαν οι πρώτες κλήσεις σε απολογία, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση διεκδικώντας ως χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ηθικής ζημιάς που υπέστη το συμβολικό ποσόν των 500.000 ευρώ.

Η κρίσιμη αυτή εξέλιξη (την οποία αποκάλυψε η «Ε» το περασμένο Σάββατο) δεν είχε τεθεί από τον ανακριτή, ως όφειλε, υπόψη των συνηγόρων υπεράσπισης των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, οι οποίοι ενημερώθηκαν εξωδικαστικώς από τον Τύπο και εύλογα χθες έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν τόσο στον κ.Ζαγοριανό όσο και στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθήνας.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη πεμπτη 14/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive