Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΓΕΜΙΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

(Κλικ στη φωτο να τους δείτε πεντακάθαρα!)
Σχόλιο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Καθημερινή μέρα θύμιζε η Βουλιαγμένη. Μόνο που μπαίνοντας απο Βουλιαγμένης στην διασταύρωση με Καβούρι το δρόμο έκλeινε περιπολικό, όπου οι ευγενέστατοι αστυνομικοί σε ρώταγαν που πάς. Εμείς τους είπαμε ότι πάμε για μπάνιο. Μας συνέστησαν να μην σταματήσουμε πουθενά και απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών (ναι, ναι, τους ακούσαμε, όπως βλέπετε) Τους ρωτήσαμε γιατί; μας είπαν έκτακτα μέτρα. Στη συνέχεια μέχρι τον αστέρα, παντού αστνομικοί, με μηχανές, συμβατικά, περιπολικά, γερανοί, πυροσβεστικά και καλά καμουφλαρισμένοι , παντού, διάφοροι αδιάφοροι !! τύποι, που παρακολουθούσαν τα πάντα.
Στις Εισόδους του Αστέρα, εξονυχιστικός έλεγχος, ακόμα και με καθρέφτες έψαχναν κάτω απο τα αμάξια για εκρηκτικά κ.λ.π.. Κατά τα άλλα μια..... ακόμα ήσυχη μέρα με τη λέσχη bilderberg στα Αγια Ελληνικά χώματα και τους απανταχού δολοφόνους των λαών να συνεδριάζουν με την ησυχία τους. Οι βόμβες θα σκάσουν... αργότερα. Το ΠΟΥ δεν το ξέρουμε ακόμα. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ!!

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Πεμπτη 14/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive