Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΤΟΝ ... "ΦΕΥΓΟΥΝ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ... ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ. ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΟΙ... ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ !!

Θέμα ηγεσίας στον Συνασπισμό!

Στον ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζονται τρόπους αντιμετώπισης ενδεχόμενης «ανταρσίας», απέναντι στο «πείραμα Τσίπρα» ...
Κοινό μυστικό αποτελεί πλέον στο εσωτερικό του Συνασπισμού η πρόθεση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης να θέσει θέμα ανατροπής του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, εφόσον επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που προβλέπουν «χαμηλή πτήση» στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.
Οι κινήσεις αυτές είναι εν γνώσει του
Αλέκου Αλαβάνου και των συνεργατών του, οι οποίοι επεξεργάζονται τρόπους αντιμετώπισης ενδεχόμενης «ανταρσίας», απέναντι στο «πείραμα Τσίπρα», στο οποίο επένδυσε προσωπικά ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη ενέργεια ήταν η αντικατάσταση του Αλέξη Τσίπρα από το debate των πολιτικών αρχηγών, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η σύγκλιση εκτάκτου συνεδρίου εντός του θέρους, αν κριθεί ότι η σημερινή πλειοψηφούσα τάση στον Συνασπισμό διατηρεί την πρωτοκαθεδρία.
απο parapolitiki.gr
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 26/5/09

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive