Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : "ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ SMS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ"!

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Το αναρτούμε απλά και μόνο για κάποιους φίλους blogers, που βιάστηκαν να αποφανθούν περί πλαστότητας του σχετικού sms. Με τόσα πούχουν δει τα ματάκια τους (μας) λογικό είναι. Εμείς είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ απέναντι σ`αυτούς που τους ΞΕΡΟΥΜΕ σαν διαστρεβλωτές της πληροφόρησης της κοινής γνώμης και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ, ακόμα και αν όσους σήμερα υποστηρίζουμε, αποδειχθούν ότι δεν είχαν τα προσόντα τα οποία στηρίζουμε. Πάντως μέχρις στιγμής δεν πέφτουμε έξω και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Πριν από λίγο λάβαμε e-mail από τον Ν. Χατζηνικολάου, ο οποίος μας απάντησε στα όσα αποκαλύψαμε περί του sms που είχε στείλει κάτι το οποίο παραδέχεται.
"Προς pressmme,
Το sms που δείξατε πράγματι το έστειλα στον Γιάννη Παπαγιάννη. Το έχω κρατήσει και εγώ στην μνήμη του κινητού μου. Το έστειλα και στα δυο κινητά του Γιάννη Παπαγιάννη.

Ωστόσο ΔΕΝ αφορούσε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Αφορούσε άλλο πρόσωπο".
Σας ευχαριστώ.
Νίκος Χατζηνικολάου
Σ.Σ. Το κινητό που βλέπετε είναι το δεύτερο κινητό του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη. Το μήνυμα είναι σε κεφαλαία προφανώς λόγω διαφορετικού λογισμικού.
Σ.Σ.2. Η επιβεβαίωση της ύπαρξης του μηνύματος αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε αυτούς που υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε sms και ότι αποτελούσε κατασκεύασμα δικό μας!

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 4/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive