Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΠΑΣΟΚ Shop ετοιμάζουν στο ΠΑΣΟΚ....


Ε ρε γλέντια...Λέτε να δούμε το Γιώργο σε συλλεκτικό ρολογάκι αλά ΟΜΠΑΜΑ!!!Ακόμα και ΠΑΣΟΚ Shop ετοιμάζουν στο ΠΑΣΟΚ...για να εμπορεύονται τα σηματάκια , σημαίες και αλλά λάβαρα του ΠΑΣΟΚ! Δηλαδή πάνε να κόψουν το ψωμί των μικροπωλητών που συνήθως βγάζουν μεροκάματο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων γιατί τότε έχει κίνηση αυτή η κιτς πραμάτια των κομμάτων...Ε τώρα τα σαΐνια του ΠΑΣΟΚ μετά τις ταχυπληρωμές με τις συνδρομές , τις καταθέσεις στις τράπεζες και την πιστωτική VISA ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν και τα αμερικάνικα κόλπα και στήνουν μαγαζάκι να πουλάνε ( προεκλογικά θα έχουν δουλίτσα μετά δεν ξέρουμε ποιος θα πηγαίνει να ψωνίσει ) αυτά τα αξεσουάρ...Δείτε ακόμα τι σκέφθηκαν σύμφωνα με το http://ibisclub.blogspot.com/2009/04/m-e.html"Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι κάτοχοι της κάρτας θα δικαιούνται έκπτωση στο ΠΑΣΟΚ shop όπου θα μπορούν με τη πιστωτική κάρτα να αγοράζουν σημαίες, κονκάρδες, μπλουζάκια με τον αγαπημένο τους βουλευτή-ήρωα.Εξετάζετε η συνεργασία με μεγάλες πολυεθνικές όπως Siemens για εκπτώσεις σε αγορά προϊόντων τους." -- http://papatzides.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Παληκάρι από τα Σφακιά27 Απριλίου 2009 στις 12:29 μ.μ.

    Όχι, αγαπητέ μου χοντρέ ακαταλληλότερε, τα προεκλογικά σου γαργαλητά είναι περίπου αφρικανικά.
    Η χώρα δεν έχει ανάγκη από Νέα Δημοπρασία αλλά από αληθινή δημοκρατία που κάθε πολίτη, ιδιαίτερα τον φτωχό, θα υπηρετεί καθημερινά. Σας καταλάβαμε. Όχι μόνο με τα φτηνότερα αυτοκίνητα αλλά και με τα χιλιάδες στρέμματα Ανατολικής Αττικής. Όπως «Τσοβόλα δώσ΄ τα όλα», έτσι και χειρότερα τώρα. Τσιμέντο, τούβλα, μπετόν. Στο σφυρί ολόκληρη η χώρα!


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλος Ακαταλληλότερου27 Απριλίου 2009 στις 12:41 μ.μ.

    Η Ληστεία του Βαλτοπεδίου δεν είναι αμφισβητούμενη. ΕΓΙΝΕ και γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέριες.
    ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΦΙΛΕΤΑ ,ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΜΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ .
    Οι Νεοδημοκράτες μας θεωρούν ηλίθιους και θέλουν να μας πείσουν ότι την ανταλλαγή την έκαναν χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των υπουργείων ενώ οι υπουργάρες ροχάληζαν !!
    Θέλουν να πιστέψουμε ότι ο ακαταλληλότερος και οι υπουργάρες του …αγρόν ηγόρασαν (μάλλον πούλησαν)Ακόμα και αυτό να ισχύει θα πρέπει να τους κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα επειδή τους έκλεβαν οι ρασσοφόροι real estate agents και αυτοί κοιμόταν ύπνο βαθύ !!


    Ο φίλος του Ακαταλληλότερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive