Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Αρχίζει να ανοίγει ο χορός των... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, άλλη μία ΑΓΙΑ οικογένεια:ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! Τρεπεκλής, ο φίλος του Γιώργου, που “εκπροσωπούσε” την SAIC!!

Διαβάζουμε στο:"Αntinews" στις February 20, 2008
"Τα έγγραφα που δημοσιεύουμε σήμερα είναι: Το πρώτο, μια εισήγηση προς τον τότε υφυπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκη, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που έκανε τότε η κυβέρνηση Καραμανλή με την SAIC και την Siemens για την παραλαβή του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4I). Το δεύτερο, η απόδειξη παραλαβής ενός αντιγράφου της από τον κ. Γ. Τρεπεκλή, παιδικό φίλο του κ. Γ. Παπανδρέου. Φέρουν ημερομηνία 1/7/2005 και 2/7/2005, αντίστοιχα.
Μέχρι σήμερα όμως ο κ. Τρεπεκλής ισχυριζόταν ότι «σταμάτησε» να εκπροσωπεί την SAIC, «από την Άνοιξη του 2005» (δήλωση στον Ν. Χατζηνικολάου, στις 11/2/2008).
Άλλο όμως το Καλοκαίρι του 2005 και άλλο η Άνοιξη του 2005. Να υποθέσουμε τώρα κι εμείς. ότι μπορεί να κάνει κι άλλο «λάθος» ο κ. Τρεπεκλής; Και ότι η συνεργασία του με την SAIC συνεχίστηκε και αργότερα; Μέχρι την ολοκλήρωση των επιτυχών διαπραγματεύσεων και με τη ΝΔ, παραδείγματος χάριν;
Επί της ουσίας, τα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι στις μακρόχρονες διαπραγματεύσεις για την
παραλαβή του C4I, η κυβέρνηση Καραμανλή διαπραγματευόταν με έναν στενό φίλο του κ. Παπανδρέου. Και όμως δεν ακούσαμε λέξη από τη ΝΔ για το θέμα αυτό. Η κυβέρνηση άφησε τελείως ανεκμετάλλευτη την παρουσία του κ. Τρεπεκλή, την ίδια ώρα που μιλούσε για πλήρη διαφάνεια στην σκοτεινή αυτή υπόθεση. Μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης πήγε κάτι να πει στην Βουλή (13/2) αλλά προσέκρουσε σε θύελλα αντιδράσεων από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και σταμάτησε. Την ίδια ημέρα ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε και ότι νομικός σύμβουλος του κ. Τρεπεκλή, είναι ο σημερινός σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Παμπούκης. Όμως, μετά τις έντονες αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδης επανόρθωσε, λέγοντας ότι ο κ. Παμπούκης «δεν διαψεύδει ότι συνεργάστηκε με τον κ. Τρεπεκλή, απλώς διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε συνεργασία στην υπόθεση της Siemens».
Εσείς τώρα, πως τα βλέπετε όλα αυτά; Κι εμείς πως να τα χαρακτηρίσουμε; Γαλαντομίες μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων; Αλλά τότε γιατί υποτίθεται ότι έβγαλε το σκάνδαλο η ΝΔ; Μήπως πρέπει λοιπόν να τα αποκαλούμε παζάρια συνενόχων;
Topics: By Factorx
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Σε λίγο μετά το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της σημερινής REAL NEWS θα σας αναλύσουμε γιατί και ΑΥΤΗ η ΑΓΙΑ οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι βουτηγμένη ΩΣ ΤΟ λαιμό στίς ύποπτες συναλλαγές , συναγωνιζόμενη την οικογένεια του ΑΡΧΙΕΡΕΑ της διαπλοκής Μητσοτάκη. Σε λίγο.
αναρτήθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" Κυριακή 26/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive