Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Πιέσεις Ισραήλ προς τη Μόσχα για να μην πουλήσει S-300 στο Ιράν

Η Ιερουσαλήμ καταγγέλλει, η Μόσχα διαψεύδει και η Τεχεράνη περιμένει...
Έντονες πιέσεις προς τη Ρωσία ασκεί το Ισραήλ, ώστε να μην πουλήσει το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας S-300, το οποίο θα είναι ικανό να προστατεύσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης σε μια ενδεχόμενη αεροπορική επίθεση.
Ισραηλινές πηγές διέρρευσαν σήμερα προς τον Τύπο πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Μόσχα απαντά με τρόπο διφορούμενο απέναντι στις επικλήσεις της ισραηλινής κυβέρνησης. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας “Κομερσάντ” η Ρωσία έχει ήδη υπογράψει με το Ιράν στρατηγική συμφωνία ύψους 800 εκατ. δολαρίων, βάσει της οποίας προβλέπεται η παροχή πέντε οπλικών συστημάτων S-300 στην Τεχεράνη.
Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η ρωσική κυβέρνηση διαψεύδει οποιαδήποτε συμφωνία με την ιρανική πλευρά σχετικά με την παροχή στρατιωτικού υλικού.
ΠΗΓΗ:Enet.gr
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 15/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive