Σάββατο 25 Απριλίου 2009

O πρωθυπουργός έχει δύο επιλογές.

Να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τον χαμό που συμβαίνει με τα σκάνδαλα, οπότε και δεν θα έχει πλέον κανένα ηθικό έρεισμα στην κοινωνία.
Ή να «πετάξει στη θάλασσα» τον κύριο Παυλίδη και να πάει σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο.
Μέχρι στιγμής, επειδή ο κ. Καραμανλής δολιχοδρομεί, αποφάσισε να αφήσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Ανάλογα με την πορεία της προανακριτικής επιτροπής, που όλα δείχνουν ότι θα συσταθεί αύριο, θα πάρει και τις αποφάσεις του για τον χρόνο των εκλογών.
Με βάση τις δημοσκοπήσεις, όμως, ο κ. Καραμανλής έχει να επιλέξει μόνο για το εύρος της επερχόμενης ήττας. Δηλαδή πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά. Και κριτήριο για την επιλογή του θα είναι αποκλειστικά και μόνο η διακαής επιθυμία του να παραμείνει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας...
''PASOK poisonous''
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 24/4/09

1 σχόλιο:

  1. Μετά τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Παυλίδη, θα περίμενε κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος στο οποίο ανήκει ο βουλευτής θα τον καλούσε να παραιτηθεί. Αλλως θα τον διέγραφε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

    Οταν δεν συμβαίνει αυτό, δημιουργείται η εντύπωση ότι ο φόβος απώλειας της εξουσίας υπερισχύει της πολιτικής ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive