Σάββατο 4 Απριλίου 2009

O OMΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ...ΠΑΓΩΝΙ. ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Ι ΕΚΑΝΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΕΖ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!

Άλλα ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι και άλλα απαντούσατε κ. Πρωθυπουργέ!

Και για το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ μη σας μαλλώσει ο Πλανητάρχης.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ το λέτε αυτό; ή Εθνική υποτέλεια της ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ;

Είναι γνωστό φυσικά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών αποφεύγουν να τοποθετηθούν με σαφήνεια σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, που πιθανότατα δεν ξέρουν να απαντήσουν ή γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι η απάντηση που "έχουν να δώσουν" θα ενοχλήσει πολύ κόσμο. Αυτό όμως διαφέρει κατά πολύ από το να απαντάς κάτι τελείως διαφορετικό, και με λεπτομέρειες μάλιστα, σε σχέση με την ερώτηση που έχει τεθεί. Ίσως να μην την κατάλαβε ο κ. Καραμανλής την ερώτηση του πρώτου δημοσιογράφου και απάντησε άλλα αντί άλλων, ή απάντησε σκόπιμα με αυτόν τον τρόπο γιατί ήρθε σε δύσκολη θέση.
Ο δημοσιογράφος λοιπόν που έκανε την πρώτη ερώτηση αναφέρθηκε στην συζήτηση του Πρωθυπουργού με τον Μπάρακ Ομπάμα και συγκεκριμένα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ρώτησε λοιπόν ο δημοσιογράφος αν συζητήθηκε το θέμα αυτό από τους 2 ηγέτες και μάλιστα έθεσε έναν ακόμη παράγοντα, την προσφώνηση των Σκοπίων με το όνομα "MACEDONIA" κατά την διάρκεια της συνόδου από τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ο κ. Καραμανλής λοιπόν αναφέρθηκε σε όλα τα άλλα ζητήματα τα οποία "έθεσε" όπως είπε στον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, εκτός όμως από το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και φυσικά ούτε καν σχολίασε το γεγονός της προσφώνησης της γείτονος χώρας με το όνομα "MACEDONIA". Δεν τον πείραξε καθόλου άραγε όταν άκουσε τον Αμερικανό Πρόεδρο να αποκαλεί με το όνομα της Μακεδονίας μας τα Σκόπια;
Και γιατί τέτοια υποκρισία στην ερώτηση του δημοσιογράφου; Ας μας έλεγε ευθαρσώς ότι δεν συζητήθηκε το θέμα και πως φοβήθηκε να αντιμιλήσει στον Αμερικανό Πρόεδρο. Να γνωρίζουμε και εμείς οι Έλληνες τον πήχη που έχετε θέσει κύριοι για τα εθνικά μας θέματα! Φυσικά όπως τόνισε ο κ. Καραμανλής αφού συζήτησαν "διεξοδικά" τουλάχιστον όλα τα υπόλοιπα καυτά θέματα, ο Πρωθυπουργός μας δεν παρέλειψε να καλέσει τον Αμερικανό Πρόεδρο στην Ελλάδα!!(Για διακοπές προφανώς). Αυτή ήταν η απάντηση του κ. Καραμανλή στην ερώτηση που αφορούσε το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σε μια επίσημη εκδήλωση, όπως η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ ο Πρωθυπουργός της χώρας μας ανέχτηκε την προσφώνηση και ουσιαστικά την αναγνώριση των Σκοπίων ως "Macedonia" από τον Αμερικανό Πρόεδρο, χωρίς μάλιστα να την σχολιάσει. Συγχαρητήρια κύριε Πρωθυπουργέ.
Μας κάνατε "υπερήφανους" για άλλη μια φορά!
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 4/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive