Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

flash.gr: «Το θαύμα του Αγίου Φωτός» (Απορία blog: Ποιο «θαύμα»;)

Το θαύμα του Αγίου Φωτός"Με τιμές αρχηγού κράτους η Ελλάδα υποδέχτηκε το Άγιο Φως στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου έσπευσαν δεκάδες πιστοί.
Το αναστάσιμο φως έφερε στον ορθόδοξο χριστιανικό κόσμο, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Θεόφιλος." (πώς το έφερε;)"
Κατά το τελετουργικό, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων μπήκε στον Πανάγιο Τάφο, ο οποίος νωρίτερα είχε ελεγχθεί και σφραγισθεί με κερί, για να βγει λίγο μετά, κρατώντας στα χέρια του το φως της Ανάστασης του Κυρίου." (γιατί όλο αυτό το θέατρο με τον "έλεγχο" και δεν πήγαινε και μια κάμερα μέσα για να δούμε τι απάτη γίνεται;)"Αμέσως μετά την τελετή..." ("Τελετή", σωστά! Το θέατρο φυσικά!)"...ο πατριάρχης Θεόφιλος ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» στους πιστούς..." (Ευχή είναι το «Χριστός Ανέστη»; Ευχή, είναι το "καλή Ανάσταση". Αλλά πώς να ευχηθεί αφού ήταν 12 το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου και αυτός "είχε φέρει" το φως τής Ανάστασης που... θα γινόταν 12 ώρες μετά; Χα, χα, χαααα!)"...και λίγο αργότερα, στην αίθουσα του Θρόνου, παρέδωσε το Άγιο Φως στον κ. Κασσίμη, ο οποίος μαζί με τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτη Δαμιανό, τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου, Μητροπολίτη Μαντινείας, Αλέξανδρο, και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, το μετέφεραν στην Αθήνα." (Θαύμα - θαύμα! ; Χα, χα, χαααα!)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ>>«Ιερό τσούρμο»: Θα βγάλουν, μαζί, το «άγιο φως»;
ΚΑΙ ΕΔΩ>>Το ταξιδάκι του ψευτοΘόδωρου στο Καμερούν, και οι γλείφτες…
Αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS

1 σχόλιο:

  1. Και βέβαια είναι θαύμα..!!!
    Αφού την ίδια στιγμή που ανάβει του εκάστοτε Πατριάρχη η δέσμη των κεριών,ανάβει και σε πιστούς έξω,για να μη λένε διάφοροι άθεοι..αχάριστοι όπως αυτός που λέει αυτά που λέει..πως δεν είναι θαύμα!Δεν βαρέθηκαν να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο;Τόσοι πιστοί τόσων χρόνων το βλέπουν!Έλεος πια...
    Κάθε χρόνο ανάβει και σε διαφορετικούς πιστούς,σε διαφορετικά σημεία εντός του Κτιριακού Συγκροτήματος,το οποίο είναι πολλών τετραγωνικών!Αφού το 2000 που είχα πάει εγώ και είδα το Φως με τα μάτια μου να κατεβαίνει από τον ουρανό,άναψε κεριά πιστού που βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων από μένα,δίπλα στη μητέρα μου,πίσω από το Ναό της Αναστάσεως!
    Και κάποια άλλη χρονιά άναψαν τα κεριά προτεστάντη,ο οποίος συγκλονίστηκε και βαφτίστηκε μετέπειτα Ορθόδοξος!
    Σταματήστε να είστε αχάριστοι έναντι του Χριστού,που μας προσφέρει,εμάς τους Έ΅λληνες,το Άγιο Φως!! Αυτή την αχαριστία πληρώνει η ΕΛλάδα! Όσο η Ελλάδα είχε πίστη,έκανε θαύματα(βλέπε 1821)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive