Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Τώρα τι να πούμε.. κάλιο αργά παρά ποτέ?Η πίεση των blogs Κατορθώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίπτωση του Θοδωρή Τενέζου ο οποίος εδώ και 52 μέρες, καθισμένος στο πεζοδρόμιο της Πατησίων χωρίς τροφή παρά μόνο με νερό και καφέ, καλεί όλους μας να συμπαρασταθούμε στον αγώνα του κατά των καρτέλ και σήμερα 5 Απριλίου 2009 ο Antenna πρώτος ασχολήθηκε πιο σοβαρά με την υπόθεση.
Και λέω πιο σοβαρά γιατί πριν 2 εβδομάδες και ο Πορτοσάλτε απο τον Sky αναφέρθηκε στον απεργό δίχως όμως να κουνηθεί από την καρέκλα του, απλώς έδειξε κάποιες εικόνες χαμηλής ποιότητας μέσω Internet απο την Live Camera, που αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι αυτή την ώρα η μετάδοση της απεργίας πείνας έχει καταγράψει 3.860.000 προβολές!
Δείτε εδώ : http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr
Όταν επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών καναλιών στις αρχές και ρωτήσαμε γιατί δεν ενδιαφέρονται να στείλουν μια κάμερα στον απεργό ώστε να προβάλουν το θέμα στον Ελληνικό λαό κάποιος μας απάντησε: “το φυλάμε για μετά..”
Και τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούσαν.. Όταν ένας συνάνθρωπος μας έχει κλείσει κοντά 2 μήνες απεργίας πείνας τότε αρχίζει να πουλάει το θέμα.. 52 μέρες είναι αυτές δεν είναι ούτε 10 ούτε 20 ώστε να πεί ο βολεμένος στην πολυθρόνα τηλεθεατής

“..έλα μωρέ μόλις τον κόψει λόρδα θα τα παρατήσει και θα πάει σπίτι του..”
Τέλος πάντων Μπράβο στον Κο Παπαδάκη στον Κο Κυριακού η σε όποιον άλλον έδωσε την εντολή, και έστω 10 λεπτά έδειξαν στον κόσμο που έτυχε να ξυπνήσει Κυριακή πρωϊ, αυτό για το οποίο φωνάζουμε εμείς εδώ και δύο μήνες.
Ελπίζουμε σύντομα και τα άλλα “επίσημα” ΜΜΕ να ακολουθήσουν πριν είναι αργά για τον Θοδωρή, γιατί όπως φάνηκε οι επιστολές του Τενέζου στους πολιτικούς αρχηγούς αργούν να φτάσουν..
πηγή
http://foxnews.gr/?p=3520
αν δεν φαίνετε εδώ το βίντεο πατήστε στο
http://foxnews.gr/?p=3520 ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
Αναρτήθηκε από Aνεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive