Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Τα blogs που λαδώνει η Siemens...

«Δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων». Άρα είναι φούμαρα οι μαρτυρικές καταθέσεις στελεχών της Ζίμενς πως η εταιρεία χρηματοδοτούσε και χρηματοδοτεί τα δύο μεγάλα κόμματα.
Άρα, αφού τόσο τα κόμματα όσο και οι πολιτικοί «δεν λαδώθηκαν» και δεν προκύπτει απ' την έρευνα καμία απολύτως ευθύνη, ποιος τα πήρε;
Οι χρηματιστές; Μπα δεν νομίζω. Θα το αποκάλυπτε η έρευνα που έγινε για το μέγα σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
Ο Παυλίδης; Όχι αυτός τα πήρε από τον Μανούση.
Οι δημοσιογράφοι τότε. Απαπαπαπαπα ούτε να το σκέφτομαι . Είναι δυνατόν ο Μάκης να πήρε τα λεφτά και να τα στειλε σε κανα εξωτικό νησί να ξεσκάσουν; Με τίποτα.
Μέχρι τώρα η... ΝΔ βγαίνει καθαρή, το ΠΑΣΟΚ πεντακάθαρο, οι δημοσιογράφοι άσπιλοι και αμόλυντοι.
Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η Ζίμενς λάδωνε μπλόγκερς. Λάδωνε κι εμάς το παραδεχόμαστε. Σε λίγο θα αποκαλύψω όλα τα μπλόγκς που λάδωνε και λαδώνει η Ζίμενς.
Όσοι από εσάς τα έχετε πάρει βάλτε το παραπάνω μπανεράκι στα μπλόγκ σας και ίσως γλυτώσετε τον εισαγγελέα.
Όσοι δεν το βάλετε;
Θα σας δείξω εγώ.
Θα δείτε τι θα πάθετε.
από SykoFantiS_Bastoyni
Σχόλιο apneagr: Έλεος συκοφάντη εγώ θα το γεμίσω με μπανεράκια, μπορώ να την γλιτώσω please...

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ...

    1. Παρατηρήθηκε τις ημέρες των εορτών μία φιλότιμη προσπάθεια από κυβερνητικούς κύκλους να ανορθωθεί το κουρασμένο προφίλ του σημερινού πρωθυπουργού. Στο πλαίσιο αυτό, διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι ο κ. Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει τη μη συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του κόμματός του εκείνων των στελεχών της κυβέρνησής του που μπλέχτηκαν στα σκάνδαλα.

    2. Ωραίο σχέδιο. Υπάρχει όμως μία παράμετρος που καλό είναι να μην αγνοούν: Οι Έλληνες έχουν μνήμη. Ρωτούν πολύ απλά:

    - Ο κ. Καραμανλής δεν ήταν που στις 16 Δεκεμβρίου είχε καλύψει πλήρως π.χ. όλους τους «Βατοπεδινούς» υπουργούς του, μιλώντας γενικά και αόριστα για αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες και λέγοντας «δικό μου ήταν το λάθος»; «Είναι σαφές ότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε! Οφείλω να πω -και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν» (Κ. Καραμανλής, 16/12/2008).

    3. Αν λοιπόν «το λάθος» ήταν δικό του και δεν το χρεώνει σε κανέναν άλλο, πώς θα πει τώρα ότι το λάθος ήταν δικό τους; Ή μήπως σκέφτεται να ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει και ο ίδιος στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.;

    4. Τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια έχουν ένα όριο. Και αυτό το έχουν ξεπεράσει προ πολλού ο σημερινός πρωθυπουργός και οι συν αυτώ. Η ιστορία θα γράψει ότι ο κ. Καραμανλής, για να προστατεύσει τους κ.κ Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και τους υπόλοιπους, έφτασε στο σημείο να διατάξει την πρωτοφανή αποχώρηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δύο φορές, από τη Βουλή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive