Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ στίς θέσεις Καρατζαφερη.

Περί εγκληματικότητας στη χώρα μας...

Στην εκπομπή "Λαβύρινθος" στην ΕΤ3 συζητούν για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Κοινή διαπίστωση όλων η αύξηση αυτής. Καλά μέχρι εδώ. Ο κ. Βελόπουλος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω και είπε επιτέλους πράγματα που δεν τολμούν να πουν οι περισσότεροι. Συγκεκριμένα κατήγγειλε με αφορμή το σημερινό μακελειό στον ΟΑΕΔ ότι οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να βρει οποιοδήποτε όπλο θέλει στην Ομόνοια! Φυσικά εμείς οι πολίτες το γνωρίζουμε....οι πολιτικοί όμως; Συνεχίζοντας παρέθεσε στοιχεία φυλακισμένων αλλοδαπών στη χώρα μας, οι οποίοι σημειωτέων επίσημα αποτελούν το 10-15% του πληθυσμού της χώρας, ενώ οι φυλακισμένοι αλλοδαποί αποτελούν το 65% του συνόλου των φυλακισμένων..! Ως μια απόδειξη περί προελεύσεως και αυξήσεως της εγκληματικότητας αυτό. Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε στην επίθεση σε εκκλησία που είδαμε πριν λίγες ημέρες και τόνισε πως αν είχαν χτυπηθεί τζαμιά θα γινόταν χαμός την επόμενη ημέρα , ενώ στην περίπτωση του χτυπήματος εκκλησίας δεν έγινε τίποτα. Σημείωσε επίσης ότι δεν μπορεί την συγκεκριμένη ενέργεια να την έχουν κάνει αναρχικοί, καθώς και οι ίδιοι το έχουν διαψεύσει 2 φορές, ενώ υποστήριξε πως υπάρχουν όργανα που επιχειρούν την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας και της χώρας και στην συγκεκριμένη περίπτωση μέσα από το κτύπημα της θρησκείας μας! Τόνισε πως η ενέργεια αυτή ήταν ένα μήνυμα!
Τέλος ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η τοποθέτηση της κ. Παπανδρέου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεσμεύτηκε ότι αν το ΠΑΣΟΚ εκλεγεί κυβέρνηση θα θεσπίσει ένα όριο προσέλευσης μεταναστών, καθώς όπως είπε τους χρειαζόμαστε αλλά δεν μπορούμε να τους φιλοξενήσουμε όλους. Ευχάριστο το γεγονός ότι η κ. Παπανδρέου υιοθετεί την πρόταση του κ. Καρατζαφέρη αλλά ελπίζουμε να είναι πραγματική τοποθέτηση και όχι προεκλογική...!
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 10/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive