Κυριακή 5 Απριλίου 2009

«Ας απελαθούν συμβολικά μερικοί λαθρομετανάστες»

του ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΠΑ

«Δεν μ' αρέσει η αυτοδυναμία, αλλά φαίνεται μονόδρομος για το ΠΑΣΟΚ. Στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, κυριαρχεί μια τάση επανόδου στο ΚΚΕ. Αυτοκτονούν. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να ασχολείται κανείς μαζί τους».
Ο Θόδωρος Πάγκαλος επιμένει στην πολεμική κατά του ΚΚΕ, «το οποίο», όπως τονίζει, «κινείται στα όρια της νομιμότητας, την οποία χρησιμοποιεί για να ανατρέψει το υπάρχον σύνταγμα»!
* Στον ίδιο οξύ τόνο δηλώνει ότι το πανεπιστημιακό άσυλο έχει ήδη καταργηθεί «από τους τρομοκράτες και τους αλήτες της άκρας αριστεράς με την υποστήριξη των πολιτικών νεολαιών του ΚΚΕ και του Συνασπισμού».
* Ανήκετε σ' αυτούς που λένε «ευτυχώς που η αριστερά ηττήθηκε στον εμφύλιο»;
- Αναμφισβήτητα ναι. Θα έκανα όμως μια μικρή διόρθωση και θα έλεγα ότι «ευτυχώς που ηττήθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα στον εμφύλιο».
* Ποια είναι η διαφορά;
-Μα τι λέτε; Δεν θυμάστε τις φυσιογνωμίες που ήταν στο ΕΑΜ και συνέπραξαν αργότερα στον σχηματισμό της ΕΔΑ που δεν ήταν ΚΚΕ;
* Είστε αντικομμουνιστής;
- Με την έννοια που η ηγεσία του ΚΚΕ εκφράζει το μίσος της εναντίον οποιουδήποτε τολμά να ασκήσει κριτική, δεν είμαι. Το ΚΚΕ διοικείται από μια ομάδα ανθρώπων με ολοκληρωτική νοοτροπία.
* Υπήρξατε ωστόσο κομμουνιστής...Η Συνέχεια
εδώ
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη κυριακη 5/4/09

1 σχόλιο:

  1. Ρε τί λέει ο ΧΟΙΡΟΣ! "Συμβολική" επαναπροώθηση;; Τι είναι πάλι αυτό;
    (Και με το ζόρι το είπε).Θα απελάσουμε τις φωτογραφίες τους;

    Αμ το άλλο;

    "Πάντως, δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση του ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά, η οποία είναι ένα πελατειακό κόμμα που επενδύει στη φαυλοκρατία και στη διαφθορά."

    Ε,μια απάντηση αρμόζει σ' αυτό:

    http://iparxei-mageia.pblogs.gr/files/89975-lucky_luke.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive