Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ . ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ !!

ΤΟ Μπιιιιιιπ Η ΕΡΤ
Μάλιστα.

300 εκατομμύρια ευρώ τσέπωσε η ΕΡΤ το 2008 μόνο από το χαράτσι που πληρώνουμε όλοι μας μέσω της ΔΕΗ!
Ένα ολόκληρο τρακοσάρι για να τρώνε και να πίνουν στην υγεία μας (να ΄μαστε καλά να... πληρώνουμε!) όλα αυτά τα λαμόγια που παρασιτίζονται στο μπιιιιιιιιπο της Αγίας Παρασκευής.
Για να τα αρπάζει χοντρά και να το παίζει μάγκας και βαρύς αυτός ο άχρηστος ο Παναγόπουλος που, αν δεν ήταν η ΕΡΤ, δεν θα έκανε ούτε για μικροπωλητής σε λαϊκή.
Για να κάνει τον καμπόσο εκείνο το κολοβό φίδι ο καταπράσινος ΠΑΝ ΠΑΝ (Παναγιώτου) που ήταν πρόεδρος επί ΠΑΣΟΚ και σήμερα το παίζει μεγάλος και τρανός αρθρογράφος στο Έθνος του Μπόμπολα. Λες και τον διαβάζει ή του δίνει κανείς σημασία πέραν του άθλιου Πρετεντέρη!
Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να πάψουμε να είμαστε οι
μα@άκες της υπόθεσης.
Οργανωμένα και συνετά οι νοήμονες αυτής της μπιιιιιπ χώρας, να αρχίσουμε να πληρώνουμε την ΔΕΗ μέσω του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ το ποσό της ΕΡΤ.
Μόνο έτσι θα καταλάβουν την δύναμη που έχουν απέναντί τους!
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive