Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ




Με ανοιχτά χαρτιά μίλησε πάλι ο Γ.Καρατζαφέρης στο ΑΛΤΕΡ.
Ξεκαθάρισε τη θέση του ΛΑ.Ο.Σ στο θέμα Παυλίδη ότι θα στηρίξει την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο, προκειμένου εκεί να αποδειχθεί η αθωότητα ή ενοχή του.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ: Στηρίζω με τους 10 Βουλευτές μου τη Ν.Δ. μέχρι τον Οκτώβριο, για να μην παραγραφούν τα σκάνδαλα και με την προυπόθεση να ερευνηθούν ΟΛΑ τα σκάνδαλα, SIEMENS, Βατοπεδίου, Γερμανός και μετά να πάμε σε εθνικές εκλογές.
Κατηγόρησε τα 2 κόμματα για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και για συμψηφισμό των 2 κομμάτων στα σκάνδαλα. Ρωτήθηκε για τα μαύρα της ζήμενς αν εχει σχέση η κόρη της Ντόρας, Αλεξία. Είπε ότι αυτό καλό είναι να το ερευνήσει η Δικαιοσύνη.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 22/4/09


2 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΝΙΔΑΣ Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ(ΑΣΤΕΙΟ). ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ? Α ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ε, ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΞΕΦΤΙΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ. ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O KARATZAFERHS ENTOMETAKSI MAS TIN EFERE OLON, ALLA ELEGAN XTES, ALLA SIMERA, AVRIO TI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive