Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΚΗ; ΑΠΟΛΥΣΕΣ ΜΑΝΝΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

H αποκάλυψη-ντροπή για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Σήμερα μαθεύτηκε στην δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε την επί 10 χρόνια συνεργάτη του Αναστασία Σταματιάδου που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά με την δικαιολογία ότι έκανε παραγωγή στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή του πρώην αρχισυντάκτη του Σ.Γκιόλια. Ο δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο δεν έκανε το ρεπορτάζ για να διαπιστώσει ότι παραγωγή στην εκπομπή κάνει άλλο πρόσωπο άσχετο με την εκπομπή του και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απολύθηκε ΑΝΑΙΤΙΑ.Είναι πια ντροπή για έναν εκατομμυριούχο να απολύει μια γυναίκα με δύο παιδιά επειδή βλέπει φαντάσματα! Η ηλικία των παιδιών της; Το μεγαλύτερο 4 ετών!!! Και η ΕΣΗΕΑ ή άλλος φορέας δεν υπάρχει για να μπει μπροστά σε αυτή την εργατική αλητεία; Πως απολύεται μια δημοσιογράφος που είναι και γνωστή επί σειρά ετών στην εκπομπή και για ποιον λόγο; Για κάτι που δεν έκανε ΠΟΤΕ;

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη22/4/09

1 σχόλιο:

  1. Ξεχνάνε τώρα κάποιοι και το παίζουν εργατοπατέρες;
    | Αναρτήθηκε από Ξεblogάρω! στις 10:03 μμ


    Διαβάζουμε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε συνεργάτιδά του επειδή είχε υποψίες ότι εργαζόταν και για τον πρώην αρχισυντάκτη του.

    Εμείς όμως δεν είμαστε σίγουροι για τους λόγους για τους οποίους ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο. Και επομένως, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Γιατί, στον ιδιωτικό τομέα ξέρετε, γίνονται και απολύσεις.
    Το ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος ήταν συνεργάτις του γραφείου επί δέκα χρόνια, παντρεμένη και με παιδιά, δεν είναι λόγοι ισόβιας εργασιακής σχέσης με τον ιδιώτη – εργοδότη.
    Βεβαίως, ούτε και το ότι την απέλυσε τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι λόγος που επιβαρύνει τη συγκεκριμένη πράξη.
    Αυτά σημαίνουν κάτι, για δημοσιοϋπαλληλίστικης νοοτροπίας άτομα και όχι για ιδιωτικούς υπαλλήλους που παλεύουν από το πρωί έως το βράδυ για να αποδείξουν την αναγκαιότητα της ύπαρξής τους στον εργοδότη τους.
    Επομένως, λυπηρό το θέμα της απόλυσης της δημοσιογράφου αλλά όχι ικανό για… επανάσταση.
    Από το γραφείο του Μάκη, όπως και από όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, έχουν φύγει κατά καιρούς πολλά άτομα. Είτε απολύθηκαν, είτε αναγκάστηκαν σε παραίτηση. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έφυγαν από μόνοι τους και στην πλειονότητά τους, κάτι καλύτερο έκαναν.
    Ξεχνάνε τώρα κάποιοι και το παίζουν εργατοπατέρες;

    Διαβάστε τώρα κι ένα παραμύθι...

    Μια φορά κι έναν καιρό, ένας συνεργάτης ενός Μεγαλοδημοσιογράφου είχε κάνει μια μαλακία και ο Μεγαλοδημοσιογράφος ήθελε να τον διώξει από το γραφείο αλλά δεν ήξερε ποιος ήταν.
    Ρώτησε λοιπόν τον Αρχισυντάκτη του και τότε αυτός έκανε το εξής:
    Είπε στον Μεγαλοδημοσιογράφο ότι τη μαλακία την είχε κάνει κάποιος άλλος και ότι θα έδιωχνε αυτόν.
    Αυτός ο κάποιος άλλος, θα έφευγε έτσι κι αλλιώς γιατί έπρεπε να υπηρετήσει στο στρατό. Ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ ότι χρησιμοποιήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο το όνομά του και ο Αρχισυντάκτης στην δημοσιογραφική ομάδα είπε: "μέχρι να απολυθεί από το στρατό ο τάδε το αφεντικό μας θα το έχει ξεχάσει και θα τον ξαναπάρουμε κι αυτόν στο γραφείο…"
    Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν επέστρεψε ποτέ στο γραφείο του Μεγαλοδημοσιογράφου, ίσως να μην το επιχείρησε κι ο ίδιος, αλλά το θέμα είναι ότι τέτοιες αλητείες τις συνήθιζε κάποιος… πρώην Αρχισυντάκτης του εν λόγω Μεγαλοδημοσιογράφου για να στηρίζει τους ευνοούμενούς του, αδιαφορώντας για τους άλλους.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ποτέ δε ρώτησε τον δημοσιογράφο που θα πήγαινε στρατιώτης αν θα ήθελε να χρησιμοποιηθεί κατά αυτόν τον τρόπο το όνομά του…

    Τέτοιες ιστορίες "δικαιοσύνης" έχω πολλές να σας διηγηθώ… Όρεξη να έχουμε… Αυτή ήταν η πιο ανώδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive