Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!

Γράφει ο Γιάννης Τερζής
Κι εγώ λέω , τι να κάνω , τι να κάνω .
Δεν πάω να αγοράσω ενα αυτοκίνητο τώρα που είναι και τζάμπα ?
Τι είναι να δώσεις τώρα 15.000 ευρω αντί 15,500 ?
Να χάσω τέτοια ευκαιρία ?
Πότε θα γίνει ξανά αυτό ?
Να κερδίσεις με τη μια 500 ευρώ ? Και κάθεσαι ακόμη ?
Μπράβο στους ανθρώπους που με σκέφτονται !!!
Τι να πώ ! Είμαι συγκινημένος , δάκρυσα ρε φίλε . Τόση ευαισθησία !! Τόση γενναιοδωρία !!! Ετσι μούρχεται να πάρω δύο !!! ε τι !!! Να με πιάσουν και κορόιδο !!! Τώρα που γυρίζει ο τροχός , τώρα είναι η ώρα . Επιτέλους , έλεγα κι εγώ μέσα μου , που θα πάει θάρθει η ώρα και για μάς . Να λοιπόν που ήρθε , τρέξτε παιδιά , χαρίζουν αυτοκίνητα , μόνο 15,000 ευρώ αντι 15,500 . ερε γλέντια . Σ'ευχαριστώ θεέ μου . Αυτή κι αν είναι είδηση . Τώρα μάλιστα .
Μόνο που υπάρχει ένα προβληματάκι . Δηλαδή τι προβληματάκι , προβληματάρα .
Μου λείπουν 14,900 για να συμπληρώσω τα 15,000 .
Που να πάρει η ευχή , πάνω που χάρηκα . Οχι ρε αδικία ! Να χάσω τέτοια ευκαιρία . Οχι τίποτα , θα στεναχωρήσω και αυτούς τους καλούς ανθρώπους που νοιάζονται για μένα . Ποιός άλλος θα το έκανε αυτό ρε αχάριστοι . Είστε άδικοι ρε .Αλλά εγώ δεν χάνω την αισιοδοξία μου , γιατί ξέρω οτι υπάρχουν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που θα με βοηθήσουν . Δεν μπορεί , τόση καλοσύνη , τόση εξυπνάδα , σπουδαγμένοι άνθρωποι είναι αυτοί , τι οτι κι ότι ?
Ρε πάρε ένα αυτοκίνητο κι εσύ , πάρε ένα αυτοκίνητο σου λέωω !!!!
Αναρτήθηκε από kafeneio

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΤΟΥΜΠΑ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ .
    **********************************************
    Eίναι προφανές ότι μπροστά στα αδιέξοδά της η κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας υποχρεώνεται για άλλη μία φορά σε αλλαγή στάσης. Παλαιότερα, απέρριπτε κατηγορηματικά τις Εξεταστικές, αλλά μετά αναγκάστηκε να την αποδεχθεί υπό το βάρος των εξελίξεων στο σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου. Το ίδιο γίνεται τώρα και με την προανακριτική. Αλλά με μισόλογα. Η κυβέρνηση δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της προανακριτικής στην ψηφοφορία. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση. Θα περιμένουμε από την κυβέρνηση όμως να πάρει θέση. Σε άλλες περιπτώσεις, η κυβέρνηση πήρε ξεκάθαρη θέση, αρνούμενη τη σύσταση προανακριτικής Επιτροπής, φτάνοντας μάλιστα στον τραγέλαφο να μην εμφανιστεί στη Βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία.
    Είναι δεδομένο ότι η, έστω μισή και αναγκαστική, αλλαγή στάσης της κυβέρνησης αφορά όλες τις υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος και δημόσιας περιουσίας, όπως τα σκάνδαλα των δομημένων ομολόγων και της Μ. Βατοπεδίου.
    Απορούμε (αν και δεν θα έπρεπε) για τη νέα εξαφάνιση του πρωθυπουργού, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποπέμψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, τον κ. Πολύζο, και τον κ.Δαϊλάκη για πταίσματα...
    Το πρόβλημα σήμερα επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά είναι συνολικό. Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία παράγει σκάνδαλα, στη συνέχεια επιχειρεί να τα συγκαλύψει, και κινείται διαφορετικά μόνο όταν βρεθεί σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Τουλάχιστον, στην υπόθεση Παυλίδη δεν θα επαναληφθεί στην υπόθεση Παυλίδη η γελοιότητα της αποχώρησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από τη Βουλή που ζήσαμε δύο φορές στην υπόθεση της Μ. Βατοπεδίου.


    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive