Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ... ΠΑΜΦΑΓΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ. ΠΑΡΤΕ ΕΣΕΙΣ!!

Επ' ευκαιρία κάτι για κάποια άλλα τσιράκια των "εκλεκτών", που τους υπηρετούν για να μας υποδουλώσουν:Όταν ως και τα μωρά των φυτοφάγων ζώων θηλάζουν γάλα (οι άρρωστες αγελάδες μάλιστα πίνουν γάλα), μισάνθρωποι χορτομανείς στερούν μέχρι θανάτου το μητρικό γάλα από τα μωρά “τους” (...) και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ γι' αυτή τους τη δολοφονική μανία:
http://www.nytimes.com/2003/04/05/nyregion/couple-guilty-of-assault-in-vegan-case.html http://www.cnn.com/2005/LAW/11/08/child.starved/index.html http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article1769384.ece Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά για να κάνετε και εσείς αγωγή σε μισάνθρωπους προσηλυτιστές που τρομοκρατούν και αρρωσταίνουν παιδιά, υποκρινόμενοι δήθεν τους φιλόζωους, όταν μισούν ως και τα ζώα συντροφιάς επειδή ούτε κι αυτά δέχονται να ...φυτοζωούν.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη κυριακη 12/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive