Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ;

Πήγε ο άνθρωπος την γυναίκα του να γεννήσει στο Διαβαλκανικό του Αποστολόπουλου.
Κατά τη διάρκεια και μετά την γέννα, διαπίστωσε κάποια προβλήματα στην ιατρική υποστήριξη του μωρού του. Επιπλέον, όταν έφτασε η ώρα να ξοφλήσει το
νοσοκομείο βρήκε μπροστά του απίστευτες xρεώσεις και η αγανάκτησή του κορυφώθηκε.
Σε πρώτη φάση, έστειλε μια επιστολή διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο ζητώντας εξηγήσεις. Αυτοί απλά τον έγραψαν στα αμπιιιιιπ τους. Αφού είδε ότι τον αγνοούν αποφάσισε να στείλει την ίδια επιστολή με εξώδικο ώστε να μπορεί να αποδείξει ότι τους την έστειλε και την παρέλαβαν.
Ξέρετε πως αντέδρασε το Διαβαλκανικό κέντρο, αυτουνού του... ευεργέτη της Υγείας στην Ελλάδα, του Γιώργου Αποστολόπουλου;
Οι αλήτες που διοικούν το νοσοκομείο ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να παραλάβουν το εξώδικο και ο κλητήρας αναγκάστηκε να το θυροκολλήσει. "Είναι πολιτική του Ιατρικού κέντρου να ΜΗΝ παραλαμβάνει εξώδικα" δήλωσαν!
Την επόμενη μέρα, αντί να απαντήσουν επί της ουσίας στις καταγγελίες (δίκαιες ή άδικες δεν θα το εξετάσω ακόμα), οι κοπρίτες αυτοί ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ το ίδιο το αρχικό έγγραφο μέσω δικαστικού επιμελητή με την ένδειξη "απαράδεκτο" και έβαλαν έναν βλάκα δικηγόρο να... απαντήσει στα ερωτήματα του καταγγέλλοντα με την εξής απειλητική φράση:

"Είσαι συκοφάντης, λιβελογράφος και... μπαταχτσής"
Με αυτόν τον τρόπο απάντησε, σε αγανακτισμένο πατέρα, ο πολύς και μεγάλος λεφτάς Γιώργος Αποστολόπουλος, ο σωτήρας της Υγείας στην Ελλάδα. Ακόμα και αν δεν γνωρίζει προσωπικά το θέμα, είναι υπέυθυνος για αυτό, καθώς είναι βέβαιο ότι αυτά τα λαμόγια έχουν λάβει σαφείς εντολές του!
Το εξώδικο είναι στα χέρια μου και, πράγματι, από την ανάγνωσή του προκύπτουν εύλογες απορίες τόσο ως προς την ιατρική αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας του νεογέννητου, όσο και για διοικητικές και οικονομικές αμέλειες και υπερβολές.
Αν και μελλοντικά θα δημοσιεύσω το εξώδικο για να δείτε τα δίκαια ερωτήματα του πατέρα (μόλις μου δώσει την άδεια θα το κάνω), εν τούτοις η δική μου αγανάκτηση έχει να κάνει με αυτούς τους αλήτες τους δικηγόρους και τους γιάπηδες της διοίκησης του Διαβαλκανικού που απαξιώνουν με αυτόν τον τρόπο έναν αγανακτισμένο πατέρα που δεν είναι μπαταχτσής (δεν χρωστάει σε κανέναν), δεν είναι συκοφάντης (απ' όσο γνωρίζω) αλλά απλά δεν ανέχεται να θέτουν σε κίνδυνο το παιδί του και επιπλέον να τον γμπιιιιπ στις χρεώσεις και να τους λέει
και... ευχαριστώ στο τέλος.
Όταν θα σταματήσουν να πηγαίνουν οι έγγυες στο νοσοκομείο τους (αλήθεια, εντατική μονάδα θεραπείας γιατί δεν έχουν αυτά τα... μεγάλα ιατρικά κέντρα Αποστολόπουλε;), τότε θα καταλάβουν την
μα@ακία τους.
Τα μπλογκς έχουν το λόγο...
Ο Γκορμπατσώφ σε μάρανε>>>>>>>>> ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ!
Αναρτήθηκε από Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive