Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Προσοχή στα σκυλάκια σας στην Άρτα. Θα σας τα ... φάνε. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!

"Μεχρι και αδεσποτα σκυλια τρωνε οι λαθρομεταναστες στην Αρτα"

ΦΡΙΚΗ -ΑΗΔΙΑ

Αυτο και αν ειναι ειδηση.
Μην ψαξετε για αδεσποτα στο ποταμι στην Αρτα,τα εχουν φαει σχεδον ολα.
Και οπως ειπε αυτοπτης μαρτυρας ,τους ειδε να εχουν δεσει αδεσποτο σκυλο απο δενδρο και να το ξετομαριαζουνε.
Μετα το κοψανε κομματια και το μοιραζανε με σακουλες ανα μεριδα σε ομοεθνεις τους.
Ο μαρτυρας που τα
ειδε αυτα ειναι πολυ αξιοπιστο ατομο και δουλευει στο Νοσοκαμειο της Αρτας. Εκει οπως μου ειπε τα περισοτερα περιστατικα απο λαθρομεταναστες ειναι για Σαλμονέλλα,Λιστέρια, Γαστρεντεριτιδα και Λοιμώξεις.
Οπως καταλαβαινει καποιος το θεμα δεν ειναι μονο οτι τρωνε σκυλους για να ζησουν οι λαθρομεταναστες αλλα και οτι σε λιγο καιρο οι ασθενειες που θα μεταδιδουν στους μονιμους κατοικους της περιοχης θα ειναι πολυ επικινδυνες ακομα και για την ζωη τους.
Επιτελους καποιος να επεμβει και να δωσει σε αυτους τους απορους λαθρομεταναστες μια λυση.
Χρειαζονται τοσοι οσοι περιφερονται εκει σαν την αδικη καταρα, για γεωργικες και αλλες εργασιες σε μια πολη που την μαστιζει η ανεργια?
Και αν χρειαζονται τοσοι καλο θα ηταν να βρεθει μια στεγη για αυτους να ζουν σαν ανθρωποι,και αυτοι που τους πληρωνουν να τους πληρωνουν κανονικα και οχι με 10 ευρω την μερα.
Αν στα σχεδια σας ειναι να φτιαξετε μια ακομα Πατρα ή μια ακομα Αθηνα στην Ηπειρο καλα θα κανουν οι ψηφοφοροι σας αυτο να το λαβουν σοβαρα υποψη τους στις εκλογες που ερχονται.Και ολα αυτα για να παιρνετε εσεις χοντρες επιδοτησεις για τους μεταναστες απο την Ε.Ε.Αλλα θα ηθελα να μαθω αφου δεν υπαρχει καμια ειδους κοινωνικη πολιτικη και προνοια για τους λαθρομεταναστες τις επιδοτησεις απο την Ε.Ε τι τις κανετε?"
www.eglimatikotita.blogspot.com
TROKTIKO:
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 1/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive