Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω τη χάρη σου, Λαέ μου.

Π Ε Ν Τ Ε χρόνια, έκτοτε, μεθοδεύεται συστηματικά η υπόσκαψη του ατσάλινου τείχους της λαϊκής ετυμηγορίας. Ξαναμαγειρεύεται, με τα ίδια και χειρότερα υλικά, νέο έκτρωμα «Συνεταιρισμού Δύο Συνιστώντων Στέιτς». Έρπουσες επιχειρούν να επιβληθούν, έξωθεν και έσωθεν συντονισμένες, οι «κουλτούρες» της υποταγής. Στον εθισμό επενδύουν, στον οποίο υποβάλλονται οι χρήστες των «διόδων» νομιμοφροσύνης στον Αττίλα. Κανοναρχούν «συνυπευθυνότητα στις τραγωδίες» για να θρυμματίσουν τη βεβαιότητα και την πίστη του Λαού -θύματος του τουρκικού επεκτατισμού- στο δίκαιο της απελευθερωτικής του υπόθεσης.

Α Λ Λ Α: Εάν, μετά από 30 χρόνια (1974-2004) «διζωνικής» πλύσης εγκεφάλου, ο Λαός είχε τη δύναμη Ψυχής και Μυαλού ν’ αντιτάξει το σωτήριο της πατρίδος ΟΧΙ, ποία δευτέρα πλάνη χείρων της πρώτης τους παραπλανά ότι τελικά θα τον υποτάξουν; ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΟΥ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ επιμελήθηκε sub92

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη κυριακη 26/4/09

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ΅ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΩΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΕΝΙΟΤΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΦΣΟΡ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ? ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χε χε... παρόλο που μιλάς σαν 15χρονο χουλιγκανάκι που μόλις έχασε η ομάδα του και του φταίνε οι πάντες, μ'αρέσει ειδικά ο πληθυντικός (της μεγαλοπρέπειας) που χρησιμοποιείς, μιλώντας εκ μέρους ολόκληρου του Ελληνικού έθνους με ένα ύφος δέκα καρδιναλίων.

    ***Πες μας όμως και από πού ακριβώς είσαι. Πόλη, νομό κλπ.***

    Ρωτώ για να κάνω μια ΣΥΓΚΡΙΣΗ μεταξύ Κύπρου και του μέρους που κατάγεσαι σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα σημεία που αναφέρεις:

    -- Ποιοί κλαίγονται και σε ποιούς και για ποιό λόγο.
    -- Ποιοί ξέρουν "περισσότερα γράμματα."
    -- Ποιοί έχουν λεηλατήσει την Ελλάδα, την Ευρωπαική Ένωση κλπ.
    -- Σωματεμπόριο.
    -- Εμπόριο ναρκωτικών και γενικά υπόκοσμος.
    -- Ποιοί καβάλησαν ποιούς.
    -- Ποιοί έγιναν τα τσιράκια ποιών και από πότε.
    -- Ποιοί είναι η χαβούζα της Ευρώπης, Μεσογείου, Αφρικής, Πακιστάν, κλπ.

    Πέφτεις όμως σε αντίφαση. Από την μια λές ότι δεν είμαστε Έλληνες και από την άλλη μας αποκαλείς "Δούρειο ίππο της φυλής." Ξαναδοκίμασε, αλλά αυτή τη φορά ηρέμησε πρώτα για να μην γράφεις βλακείες.

    Κ. από Κύπρο.

    ΥΓ. Σημείωση προς διαχειρηστές: Πέραν του αστείου, απορώ πώς ανέχεστε εμετικά μηνύματα όπως το πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive