Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Ευχές για την Ανάσταση του Κυρίου

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος εύχεται σε όλους τους Έλληνες Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Το αναστάσιμο φως ας οδηγήσει όλους μας να είμαστε καλύτεροι στην οικογένεια μας, στους συνανθρώπους μας, στην κοινωνία μας και στην Πατρίδα μας. Με αγάπη και μεγαλοψυχία προς όλους, αλλά και με τη βέργα όταν χρειάζεται όπως ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός έκανε στους εμπόρους που πρόσβαλλαν τον οίκο του Θεού έτσι και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους σύγχρονους «Ιούδες» που προδίδουν τα ιερά και τα όσια του έθνους.

Μετά τιμής για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 20/4/09

1 σχόλιο:

  1. ="Γέλωσιν οι πλουτούντες ήθη πενήτων , ράκη γαρ ορώσιν και ουχί τόλμην".

    -EIMASTE GIA XESIMO MAKAKES, ΓΙΑΤΙ AFOU TOYS EPITREPSAME NA FOBHSOUΝ THN ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, TΟRA POU OI GIORTES KAI OI PARATES TELEIOSAN, DEN MAS MENEI PARA “TO ANTE KAI KALH ΨYXH.”
    -Αύριο είναι 21.04.2009 και βρισκόμαστε στην καρδιά της νέας χούντας της εποχής μας, του "οικονομικού νεοφασισμού". Κ'εμείς αποχαυνωμένοι από το πολύ φαΐ-σαβούρωμα , έχουμε περιέλθει σε ηλίθια κατάσταση, υψίστου βαθμού και "Γέλωσιν οι πλουτούντες ήθη πενήτων , ράκη γαρ ορώσιν και ουχί τόλμην".
    Μήπως είδατε αυτές τις μέρες στα κανάλια τον κ.Πρόεδρο, τον κ. Μίχαλo ντε και τους άλλους ; Πουθενά ! Έλειπαν οι προύχοντες και οι αρχηγοί του κατεστημένου, σε πολυτελείς διακοπές για το Πάσχα και τώρα θα γυρίσουν για να μας τα πρήξουν, ότι δηλαδή δεν βγαίνουν οι επιχειρήσεις τους και για να μην κλείσουν θα πρέπει να προβούν σε απολύσεις και διαθεσιμότητες εργαζόμενων.
    .
    ΣΗΜ.. - Πολλά blogs συνδέονται με βολεμένους σε ΜΜΕ, κ.α συμφέροντα δημοσιογραφίσκους, οι οποίοι ενεργούν σαν αμορτισέρ και απορροφούν τους κραδασμούς των «πενήτων προς τους πλουτούντες» . Ας μην πούμε όμως προς το παρόν ονόματα και χωριό, άλλωστε γνωρίζονται μεταξύ τους οι παροικούντες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive