Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αναγνωρίζοντας της νέες προοπτικές που διανοίγει η Ευρωπαϊκή Ένωση, με απόφαση της γενικής λαϊκής συνελεύσεως του, θα συμμετάσχει στης Ευρωεκλογές για να διεκδικήσει την συναίνεση του Ελληνισμού της Κύπρου σε μια νέα διεκδικητική, εθνική και λαϊκή πολιτική.

Πιστεύουμε ότι με την συνδρομή της Ευρώπης θα μπορέσουμε να απωθήσουμε τον παλαιό γεωπολιτικό ηγεμονισμό στην ευρύτερη περιοχή μας που συνίσταται στην θανάσιμη συνεργασία Άγγλων, Τούρκων και Σιωνιστών εις βάρος της Κύπρου μας. Παλαιές πολιτικές αντιλήψεις και κατευθύνσεις που χαλκεύτηκαν κάτω από την σκιά του Αγγλοτουρκοσιωνιστικού ηγεμονισμού δεν έχουν πια θέση στην νέα Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Οι δυνάμεις εκείνες της υποταγής, της υποχώρησης, της ηττοπάθειας και της καταισχύνης επιβάλλεται να κατατροπωθούν από μια νέα ρωμαλέα πολιτική δύναμη που μόνο ο φλογερός εθνικισμός μας εγγυάται.

Με πίστη στον Θεό, στους ήρωες και στην Ελλάδα θα δώσουμε τον αγώνα για μια Κύπρο ελεύθερη και ελληνική.

Προϋπόθεση της πραγμάτωσης αυτού του σκοπού τον οποίον ελάμπρηνε ο θρυλικός αγώνας της ΕΟΚΑ, είναι να αποκαλύψουμε και καταγγείλουμε στον λαό τα σχέδια των εχθρών της Κύπρου και των προσκυνημένων συνεργατών τους που κυριαρχούν στο εσωτερικό μας μέτωπο.

Ανθελληνικές πολιτικές δυνάμεις, σε αγαστή συνεργασία με τα άνομα συμφέροντα της ληστρικής πλουτοκρατίας, οδηγούν την πατρίδα στην απομόνωση της από την Ευρώπη, στον αφελληνισμό και στην ολοκληρωτική τουρκοποίηση της.

Ενάντια σε αυτό το άθλιο πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο που αφαιμάσσει και καθυποτάσσει τη λαϊκή ζωτικότητα , αντιτάσσουμε το όραμα ενός λαού που θα επανεύρει τη δύναμη και την μεγαλοσύνη του κάτω από την σημαία της κοινωνικής δικαιοσύνης και της απελευθέρωσης των κατεχομένων εδαφών μας.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, λίγους μήνες από την ίδρυση του , με μόνη δύναμη τη πίστη και την ορμή της νεολαίας του, τολμά να εναντιωθεί σε ένα κατεστημένο που για χρόνια απλώνει τη θανάσιμη σκιά του πάνω από τη γη της πατρίδος . Όμως είμαστε βέβαιοι πως μπροστά στη φλογερή οργή μας θα σκύψει ταπεινωμένο και νικημένο αυτό το σιχαμερό, σάπιο, διεφθαρμένο και υπερφίαλο κατεστημένο

Νέοι της Κύπρου .

Συνταχθείτε στις μαυροφόρες φάλαγγες του κινήματος μας . Από αυτή την εκλογική μάχη να βγούμε δυναμωμένοι και έτοιμοι για νέους αγώνες , μέχρι τη μέρα εκείνη που τα φλογισμένα λάβαρα μας θα ανεμίσουν στους ουρανούς της τουρκοπατημένης πατρίδος .

Εμπρός για μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική σε μια Ευρώπη των εθνών

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΛΑ.Μ.):

ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΛΑ.Μ.)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ

http://www.elamcy.com/ekloges.jpg