Τρίτη 21 Απριλίου 2009

«Αυτιαστές» Νέα αίρεση, από ...τον Γιώργο Αυτιά

Γράφει ο ΓΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

Χαίρεσθε και αγαλλιάσθε Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

Νέα αίρεσις εγεννήθη παρ’ ημίν.

Οι «Αυτιαστές»!

Ιδρυτής ο εισαγγελέστατος πρωϊνός ντελάλης του Άλφα, Γιώργος Αυτιάς.

Ο οποίος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, διακήρυξε το πρωί της Μ. Πέμπτης την άποψή του, ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να μεταβληθεί σε κάτι σαν πανθρησκειακή ταβέρνα, ας πούμε.

Όπου ο καθένας, αιρετικός, αλλόπιστος ή και άθεος θα μπορεί να μπαίνει στους ναούς μας και να παραγγέλνει στους ιερείς μας: «Που είσαι παιδί; φέρε μιά Θεία Κοινωνία ...και στα γρήγορα».

Και ο ορθόδοξος ιερέας, αν θέλει να τιμηθεί με την κατά Αυτιά, σφραγίδα του καλού Χριστιανού, θα πρέπει να συμμορφώνεται πάραυτα και να μην προσβάλει με αγενείς αρνήσεις τον πελάτη, όπως «συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας κοινωνήσω, αφού δεν είστε Ορθόδοξος».

Όπως, δηλαδή, ορθώς έπραξε ο ιερέας σε εκκλησία του Δήμου Ευεργετούλας στη Λέσβο, όταν αρνήθηκε να κοινωνήσει Αλβανό μαθητή, που εκκλησιαζόταν με τους συμμαθητές του και τους δασκάλους του. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>«Αυτιαστές» Νέα αίρεση, από ...τον Γιώργο Αυτιάαναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 21/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive