Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΦΛΙΑ . (Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις .. βρόντα;;)


ΕΡΩΤΗΣΗ



Προς τον αξιότιμο Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.


Θέμα: «Τακτοποίηση παταριών»

Είναι γνωστό ότι πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την καλύτερη και ευπρεπέστερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου τους, κάνουν εσωτερικές διαμορφώσεις της επαγγελματικής τους στέγης, κατασκευάζοντας πατάρια με προδιαγραφές Γ.Ο.Κ.

Ειδικότερα, τα προαναφερθέντα πατάρια αποτελούν μια καθαρά επαγγελματική κατασκευή που δεν επιφέρει την παραμικρή οικιστική επιβάρυνση στο περιβάλλον, αφού δεν παραβιάζονται ο όγκος της οικοδομής, η στατική της επάρκεια, καθώς και όλες οι άλλες αναγκαίες κατά τον Γ.Ο.Κ. προϋποθέσεις κύριας χρήσης αυτών (δηλ. των παταριών) και των υπολοίπων χώρων της σύνολης επαγγελματικής στέγης.

Έτσι, την στιγμή που βρίσκεται στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας ρύθμιση που αφορά στην «τακτοποίηση» των ημιυπαίθριων χώρων διαμερισμάτων, πράγμα που θα «νομιμοποιήσει» την αύξηση του δομημένου όγκου των οικοδομών, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση «τακτοποίησης» και για τα πατάρια με προδιαγραφές Γ.Ο.Κ. στις επαγγελματικές στέγες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων;

Πρέπει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να απεγκλωβιστούν από κακόβουλες καταγγελίες που έγιναν ή θα γίνουν για κάποιο πατάρι, ιδιαιτέρως, μάλιστα, σε μια περίοδο κατά την οποία τόσος λόγος γίνεται για την ανάγκη θωράκισής τους από τις δυσμενείς επιπτώσεις της προϊούσης οικονομικής κρίσεως;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Ροντούλης Αστέριος

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 21/4/09


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive