Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Έτσι απλά!

Όλες αυτές τις μέρες ασχοληθήκαμε ελάχιστα ως καθόλου με την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε να μολύνουμε τις άγιες και γιορτινές αυτές μέρες με τη σαπίλα και τη δυσωδία που απορρέει από την πολιτική σκηνή...
Από αύριο όμως μπαίνουμε πάλι σε μία πολύ κρίσιμη φάση για τη χώρα,καθώς η υπαρκτή εδώ και πολύ καιρό ακυβερνησία θα ενταθεί ξανά,αφού με αφορμή την παραπομπή ή όχι σε ειδικό δικαστήριο του πρώην υπουργού Παυλίδη,θα παιχτεί ένα δραματικό πολιτικό πόκερ το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις για τη χώρα και για όλους εμάς βέβαια...

Το ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει τελειώσει είναι το μόνο βέβαιο!Όλοι βλέπουμε ότι δε μπορεί να κυβερνήσει και Δεν κυβερνά!Μπορεί όμως και παραμένει γαντζωμένη στην εξουσία,εκμεταλλευόμενη παράγοντες όπως τα πολιτικά δεκανίκια που της παρέχονται από ΛΑΟΣ και ΚΚΕ,την αβάντα των νταβατζήδων των ΜΜΕ που προσπαθούν να ελέγξουν την πολιτική συνέχεια στη χώρα τοποθετώντας την επόμενη μαριονέτα της αρεσκείας τους για πρωθυπουργό,και τέλος την ατολμία του ΠΑΣΟΚ που μπορεί να βλέπει την εξουσία πολύ κοντά - πρέπει όμως να καλύπτει ανά πάσα στιγμή και τα νώτα του,καθώς το αμαρτωλό παρελθόν του και σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens δεν είναι διόλου απίθανο να τινάξουν τα πάντα στον αέρα!
Ζούμε λοιπόν σε μία φάση όπου ένας αποδεδειγμένα ανίκανος για πρωθυπουργός εμφανίζεται συνεχώς σαν καταλληλότερος (!!),όπου ένας κουφός πολιτικός που δε μπορεί να ταξιδέψει πουθενά στο εξωτερικό λόγω του προβλήματός του και που έχει για μοναδικό προσόν του την αγάπη που του τρέφουν τα μέσα των νταβατζήδων λόγω των εκατομμυρίων που τους μπουκώνει μέσω έργων και διαφημίσεων ,πλασάρεται από αυτούς σα μεταβατικός πρωθυπουργός σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας (!!),και όπου η λαϊκή βούληση όπως αυτή αποτυπώνεται κάθε μέρα στο πεζοδρόμιο,αποσιωπάται ή διαστρεβλώνεται μέσω στημένων κατάλληλα ερωτήσεων σε δήθεν γκάλοπ...
Εμείς εδώ και στο blackmail εκπροσωπώντας διάφορες κοινωνικές τάξεις και ακούγοντας αυτά που λέει ο κόσμος κάθε μέρα στη δουλειά του,στις παρέες του,στο ταξί και στο σούπερ μάρκετ,έχουμε την πεποίθηση ότι ο λαός απαιτεί Κάθαρση Εδώ και Τώρα!!
Και η κάθαρση αυτή θα προέλθει από τη μοναδική δημοκρατική διαδικασία που μας παρέχει το πολίτευμά μας,τις Εκλογές!!
Με τις εκλογές ο λαός θα στείλει σπίτι τους αυτούς που πρέπει να τιμωρηθούν και θα δώσει ισχυρή εντολή σε αυτούς που θεωρεί άξιους να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας. Και αυτή τη φορά ο λαός δε θα επιλέξει ηγεσία με βάση τη ρητορική δεινότητα και το επεξεργασμένο από τις διαφημιστικές εταιρείες πολιτικό προφίλ των υποψήφιων ηγετών του,αλλά με βάση την Εργατικότητα και την Τιμιότητα αυτών που ζητάνε τη ψήφο του!
Η εποχή των μεγάλων ηγετών έχει παρέλθει,πλέον ζητούνται
Τίμιοι και Εργατικοί Ηγέτες,έτσι απλά!!
Αναρτήθηκε από blackmail

2 σχόλια:

  1. "Με τις εκλογές ο λαός θα στείλει σπίτι τους αυτούς που πρέπει να τιμωρηθούν και θα δώσει ισχυρή εντολή σε αυτούς που θεωρεί άξιους να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας...."

    Με τις εκλογές ο λαός θα ξαναφηφίσει τους ίδιους απατεώνες για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο ρουσφέτι.

    ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή. Οι εκλογές σημαίνουν και παραγραφή στην υπόθεση των χρηματισμών από Siemens. Να τελειώσει πρώτα η διερεύνηση και μετά να γίνουν εκλογές. Τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive