Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ... ΠΕΤΑΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ!!

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την μεταφορά του Ν. Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο.
Κάτω από δρακόντεια μέτρα έγινε η μεταφορά του Νίκου Παλαιοκώστα από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όπου κρατείται, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί.
Ο Νίκος Παλαιοκώστας ένιωσε πόνους στο στήθος και μετά την εξέτασή του από τον γιατρό των φυλακών, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Αμέσως, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έστησε επιχείρηση για τη μεταφορά του κρατουμένου, από τον Άγιο Στέφανο στο Ρίο, λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Στο νοσοκομείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την διάγνωση των γιατρών, που θα κρίνουν αν είναι απαραίτητη η παραμονή του στο νοσοκομείο.

Σε περίπτωση, πάντως, που αποφασισθεί η περαιτέρω νοσηλεία του Νίκου Παλαιοκώστα, η αστυνομία αναμένεται να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα για την φρούρησή του.
σ.σ. Μην την πατήσετε κι εσείς ε;
Για το Νίκο πρόκειται, τον ΑΔΕΛΦΟ του Βασίλη Παλαιοκώστα.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 21/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive