Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και τους Δημοσιογράφους της Λακωνίας, από τη Σπάρτη, όπου βρισκόταν χθές στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λακωνία τόνισε: «Η χώρα βρίσκεται στο μάτι του οικονομικού κυκλώνα και η ανυπαρξία κυβερνητικής πολιτικής δυσκολεύει τα πράγματα, γιατί η κυβέρνηση αντιδρά με καθυστέρηση.
Το ΠΑΣΟΚ προβάλει όλα αυτά τα θέματα, Siemens, Παυλίδη και άλλα, προσδοκώντας να κερδίσει μεγαλύτερα ποσοστά.
Αντίθετα στη ΝΔ δείχνουν να τα έχουν παντελώς χαμένα».
«Η χώρα είναι στη δίνη εξαιρετικών γεγονότων και η πιθανότητα διπλών εκλογών τον Ιούνιο είναι εξαιρετικά μεγάλη. Εμείς πιστεύουμε πως η χώρα πρέπει να αποφύγει τις εθνικές εκλογές.
Δεν ζητάμε εκλογές, γιατί πιστεύουμε πρώτα η Ελλάδα και μετά το συμφέρον ενός εκάστου είναι εκείνο που πρέπει να μας διακρίνει».
«Πριν 42 χρόνια, ο στρατός κατέλυσε τη δημοκρατία, σήμερα καταλύεται το νόημα της δημοκρατίας από ανομήματα, παραλείψεις και διάθεση συγκάλυψης σκανδάλων. Η επιλογή που θα κάνουν οι πολίτες στις ευρωεκλογές, είναι να ψηφίσουν υπέρ των καθαρών απόψεων ή να επιλέξουν μεταξύ αυτών, που κατηγορούνται για μίζες.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν πρόκειται να συμπράξει σε καμία μεθόδευση συγκάλυψης και είναι της άποψης ότι όποιος κατηγορείται για οτιδήποτε, από τη στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο και ασχολούνται μαζί του συστηματικά τα Μ.Μ.Ε, πρέπει να αποφαίνεται για αυτόν ο φυσικός του δικαστής».
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης συνεχίζοντας πρότεινε τη συνέχιση της λειτουργία της Βουλής το καλοκαίρι, προκειμένου, όπως είπε, οι κατηγορίες για τα σκάνδαλα να συζητηθούν μετά τις εκλογές, εφόσον στην παρούσα προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι η οικονομική κρίση, η λαθρομετανάστευση, η Κύπρος, το ζήτημα των Σκοπίων, οι προκλήσεις στο Αιγαίο και η Συνθήκη της Λισαβόνας». Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ψευδοεκλογών στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «η εξουσία ακροδεξιών δημιουργεί πρόσθετο προβληματισμό και ζήτησε να γίνει εθνικό συμβούλιο Ελλάδος - Κύπρου. Σε ό,τι αφορά την Ελληνική Εξωτερική πολιτική, τόνισε πως ο ΛΑ.Ο.Σ. «δείχνει το δρόμο στην υπουργό για το πώς πρέπει να λειτουργήσει σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «όσο οι ευρωβουλευτές ήταν στο Αγαθονήσι, δεν πέταξε ούτε σπουργίτι».
Όσον αφορά το δημοσιονομικό έλλειμμα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε ότι θα επιμηκυνθεί η λιτότητα, που ξεκίνησε το 1985 και ζήτησε από την κυβέρνηση «να σπάσει τα κόκαλα των μεσαζόντων και να διαλύσει τα καρτέλ, που δημιουργούν πρόβλημα στα αγροτικά προϊόντα και κυρίως στο ελαιόλαδο.
Επανέλαβε την πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. για τη δημιουργία πρατηρίων λαϊκών αγορών στα παρκινγκ των εθνικών οδών ώστε οι παραγωγοί να πωλούν τα προϊόντα τους κατά τον τρόπο, που γίνεται και με τις λαϊκές αγορές αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 21/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive