Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Καλά κάνουμε και ασχολούμεθα ΟΛΟΙ με τον κ. Σανιδά. Όμως μήπως είναι το προπέτασμα καπνού για να ξεχνάμε την ΟΥΣΙΑ; Τι ρωτάει η Μ.ΔΑΜΑΝΑΚΗ;

Προς τον Υπουργό Πολιτισμού
Ο Γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρίας κ. Βασίλειος Πετράκος - που από το 1959 ανέσκαψε, μελέτησε και δημοσίευσε τα αρχαιολογικά κατάλοιπά του Ραμνούντα και φρόντισε για τις απαραίτητες απαλλοτριώσεις και κηρύξεις για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου και του τοπίου - επανέφερε στο προσκήνιο με άρθρο του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Μέντωρ» την αμαρτωλή υπόθεση της ανταλλαγής τεράστιας έκτασης του αρχαιολογικού χώρου του Ραμνούντα με νερό της Βιστωνίδας, που διεπράχθη μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου.
Επειδή πριν από μερικούς μήνες , όταν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου κυριαρχούσε και δηλητηρίαζε την πολιτική ζωή της χώρας, η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί και μάλιστα δια στόματος του ίδιου του Πρωθυπουργού στη Βουλή ότι θα προχωρούσε στην άμεση ανάκληση αυτών των παράνομων και προκλητικών ανταλλαγών, που επί των ημερών της πραγματοποιήθηκαν με τη Μονή Βατοπεδίου,
Επειδή από τότε και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή καμία πρόοδος της υπόθεσης της ανάκλησης αυτής,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
- Έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες αποφάσεις για την ανάκληση της ανταλλαγής στον Ραμνούντα με τη Μονή Βατοπεδίου;
- Σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση και ποιο το χρονοδιάγραμμα για την περαίωσή της από το Υπουργείο Πολιτισμού;
Η ερωτώσα βουλευτής
Μαρία Δαμανάκη
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 24/4/09

1 σχόλιο:

  1. Έχουν βγάλει στα τηλεοπτικά παράθυρα,οι κυβερνώντες, τους βουλευτές τους που διαθέτουν τις πιό δυνατές φωνές ,για να κραυγάζουν ότι αποδείξεις εκβιασμού και δωροδοκίας δεν βρέθηκαν ακόμα εναντίον του Παυλίδη.
    Άρα, αθώος λόγω αμφιβολιών ο βεζίρης των άγονων γραμμών. Όμως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Πες μου αν είναι ποτέ δυνατόν να αγοράσεις διαμέρισμα στο Ψυχικό έναντι διακοσίων, άντε τριακοσίων χιλιάδων ευρώ. Ούτε στο Πέραμα το τριτοκοσμικό. Άρα, σκαστή η φοροδιαφυγή. Άρα, απάτη τεκμηριωμένη και αληθινή. Άρα, λερωμένη η φωλιά του Δωδεκανήσιου πασά. Άρα, αυτός όπως και οι όμοιοί του είναι εκείνοι που δίνουν το παράδειγμα για το μαύρο χρήμα και το χρέος στα άδεια δημόσια ταμεία. Άρα, γιατί μόνο εκεί και όχι σε οτιδήποτε λόγω της υπουργικής του υπεροχής; Άρα, ένοχος χωρίς ντροπή. Θα μου πείτε, μπροστά στα Βατοπέδια, τη Siemens και τα ομόλογα, το διαμέρισμα μοιάζει με μια χούφτα φιστίκια στον ωκεανό. Αυτό ακριβώς. Εθισμένοι όλοι στην κομπίνα, προσπερνάμε την ουσία. Για να σοκαριστούμε πρέπει με τα μάτια μας να τον δούμε να σηκώνει τα ταμεία. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα.
    Είναι Νέα Δημοπρασία!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive