Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΚΑΛΠΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ!

Το vlavo.blog περήφανο σας παρουσιάζει σήμερα το νέο του δημιούργημα!
Την υψηλής τεχνολογίας, ψηφιακή κάλπη, η οποία εύχομαι - για προσωπικό μου όφελος, πατέντα κλπ - να χρησιμοποιηθεί στις επόμενες εκλογές!
Η Κάλπη έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει το ποσό που θα τοποθετήσετε εντός της σε ψήφο προς το κόμμα της αρεσκείας σας!
Ο αριθμός των σταυρών που δικαιούστε, είναι φυσικά συνάρτηση του ποσού που καταβάλλετε!
Τα ποσά που κατατίθενται στην κάλπη θα καλύψουν, όπως είναι κατανοητό, τις ανάγκες υπουργών και βουλευτών τη δύσκολη αυτή περίοδο που η σκανδαλολογία έχει κλείσει τις στρόφιγγες των μιζών!
Όταν τα πράγματα ομαλοποιηθούν και τα μαύρα ταμεία αρχίσουν και πάλι να ρίχνουν χρήμα στο πολιτικό σύστημα, η κάλπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν παγκάρι σε εκκλησίες!
Η νέα υπερσύγχρονη κάλπη διαθέτει μέχρι και ΑΤΜ, καθώς και δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας με δυνατότητα υπερανάληψης για τον γαλαντόμο ψηφοφόρο που θέλει να δώσει πολλά!
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη παρασκευη 24/4/09

1 σχόλιο:

  1. Τι θέση παίρνουν οι υποψήφιοι στις εκλογές για το έγκλημα της κερδοσκοπικής ενοχοποίησης της ανθρωπότητας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές; Τι κάνουν για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα και ζητάνε εγωιστικά να πληρώνονται επιπλέον με βολευτικούς μισθούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive