Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ; ΛΕΤΕ; Α, ΜΠΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!


Μάθετε γιατί δεν τολμούν να αγγίξουν την ΣΙΔΕΝΟΡ – Στασινόπουλο οι δήθεν «πολιτικοί άνδρες», τα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» και οι «ανεξάρτητες» αρχές.
Όλοι τους γονατιστοί μπροστά στο μεγάλο αφεντικό τους.
Τα αποσπάσματα που αφορούν στην ιστορική πορεία της οικογένειας Στασινοπούλου από το άρθρο «Βιοχάλκο: Ο κολοσσός των 3,3 δισ. ευρώ και των υπεραξιών».
αναρτηθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟ" πέμπτη 23/4/09

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν το πήρατε χαμπάρι. Το νούμερο μοιάζει με αγκαθωτό σαμάρι. Από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τα μαντάτα. Ο οργανισμός ντε που η Νέα Δημοπρασία φροντίζει να μας τον φέρει σαν μπάτσο στην τσέπη της Ελλάδας. Λέει λοιπόν. Πως από τα 4,1 τρισεκατομμύρια που χάθηκαν ως αέρας παγκοσμίως, τα 2,7, δηλαδή πάνω από τα μισά, είναι εντελώς αμερικανικά. Που πάει να πει ότι η χασούρα των ΗΠΑ είναι όλος ο κόσμος μαζί και κάτι παραπάνω. Που πάει να πει ότι ο Μπους, ο Γκρίνσπαν και όλοι αυτοί που τους αγιογραφούσαν τα παπαγαλάκια μάς φέσωσαν χωρίς ντροπή. Και το χειρότερο. Πάει να πει ότι οι Αμερικανοί γλεντοκοπούσαν εις βάρος όλου του υπόλοιπου κόσμου. Ο αμερικανικός παράδεισος ήταν στρωμένος με πέτσινα δολάρια και κοπανιστό αέρα. Καταλάβατε, κυρία μου, που λιγουρεύεστε Μανχάταν στο Κολωνάκι; Ο μακαρίτης ο εθνάρχης έλεγε Ανήκομεν εις την Δύση. Τώρα το ΔΝΤ λέγει Ανήκετε εις την Κρίση. Δηλαδή Ελλάς. Και Δύση και Κρίση. Εκεί που φτάσαμε ο Θεός να μας φωτίσει!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive