Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 5 Απριλίου 2009, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κα. Έλενα Ράπτη, ερωτηθείσα σχετικώς για τα θέματα της επικαιρότητας από τους δημοσιογράφους έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις.

Αναφορικά με το αν θα έπρεπε ή όχι να παραιτηθεί ο βουλευτής κ. Παυλίδης δήλωσε: «Υπάρχουν δύο τρόποι να αντιμετωπίσει ένας βουλευτής ένα τέτοιο ζήτημα. Να παραμείνει οξύνοντας το πρόβλημα, ή να παραιτηθεί συμβάλλοντας στη λύση του. Είναι απόφαση που ορίζεται από την πολιτική συνείδηση του καθενός».

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις δήλωσε: «Με περισσότερους από 1 στους 5 πολίτες να είναι αναποφάσιστοι δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για παγίωση της διαφοράς. Αυτό που είναι σταθερό εύρημα σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι η υπεροχή του Πρωθυπουργού και η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του. Και αυτό είναι κατά τη γνώμη μου που θα μετρήσει στην τελική κρίση των πολιτών».

Τέλος, όσον αφορά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Ομπάμα δήλωσε: «Η Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική Βαλκανική και Ευρωπαϊκή δύναμη, μια χώρα με στενούς δεσμούς φιλίας με την Αμερική. Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Ομπάμα επιβεβαιώνει την κυρίαρχη θέση της χώρας μας, το σημαντικό ρόλο του Έλληνα Πρωθυπουργού στις εξελίξεις, και την επιθυμία των δύο χωρών να ενισχύσουν την κοινή τους πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον».
*********************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Κα Ράπτη , επειδή εμείς δεν ξέρουμε καλά την .. ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν ορισμένοι πολιτικοί -οχι εσεις- θα σας παρακαλούσαμε να μας πείτε και την άποψή σας επι 2 γεγονότων που συνέβησαν εχθές και σήμερα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού, απο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα.
1) Αποκάλεσε ο κ. Ομπάμα τα Σκόπια , "MACEDONIA" και
2) ΑΠΑΙΤΗΣΕ απο τους εταίρους μας την ΑΜΕΣΗ ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.!!
Για να μη σας φέρουμε σε δύσκολη θέση, δε σας ρωτάμε ΠΟΙΑ θα έπρεπε να είναι η στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού. Θα παρακαλούσαμε για ενα σχόλιό σας.
Ευχαριστούμε
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακή 5/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive