Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Λύση «δύο λαών και δύο κρατών» θέλει ο Έρογλου


Σχετικά με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ο Ντερβίς Έρογλου σημείωσε ότι ο στόχος του για 28 έδρες δεν επιτεύχθηκε, επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες «έφθασαν κάποιοι από την Αγκυρα που επηρέασαν τους ψηφοφόρους».
Λύση που να αναγνωρίζει «δύο λαούς, δύο κράτη και δύο δημοκρατίες» θέλει για το Κυπριακό ο νικητής των «εκλογών» της Κυριακής στα κατεχόμενα Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος τόνισε πως θα εργαστεί για αυτόν τον σκοπό.
Σχετικά με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, σημείωσε ότι ο στόχος του για 28 έδρες δεν επιτεύχθηκε, επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες «έφθασαν κάποιοι από την Αγκυρα που επηρέασαν τους ψηφοφόρους».
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλι Ταλάτ αποδίδει τη νίκη του Κόμματος Εθνικής Ενότητας στην απογοήτευση των Τουρκοκυπρίων από την μη εκπλήρωση των υποσχέσεων που δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για άρση της λεγόμενης απομόνωσης και στην προπαγάνδα ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για λύση του Κυπριακού.
Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι τα πολλά οικονομικά προβλήματα (ανεργία, βαριά φορολογία) στα κατεχόμενα αύξησαν τις ψήφους προς το κόμμα του Ντερβίς Ερογλου.
Ανεξάρτητοι αναλυτές στις κατεχόμενες περιοχές εκτιμούν ότι αρκετοί ψηφοφόροι του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος ψήφισαν το Κόμμα Εθνικής Ενότητας, όντας απογοητευμένοι επειδή δεν εκπλήρωσε πολλές από τις υποσχέσεις του.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 22/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive