Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

[Ας μιλήσουμε επιτέλους!] Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ σε περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα!

Η ντροπή, Τσίπρα δεν έχει…

«Ψηφίστε μας, να έχω να κάνω κάτι στη ζωή μου», δείχνει να φωνάζει ο Τσίπρας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και υπαρχηγός του Αλαβάνου, ο οποίος αποδέχεται τα όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια!!!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως ο Τσίπρας πηγαίνει στα Γιαννιτσά, για να ζητήσει την ψήφο των Μακεδόνων, τους οποίους δεν αναγνωρίζει ως Μακεδόνες, αλλά ως…........ΤΙ;

Αλήθεια, ποτέ κανείς από το ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είπε πως θα αποκαλούνται οι κάτοικοι της Μακεδονίας, από τη στιγμή που Μακεδόνες ονομάζονται οι κάτοικοι των Σκοπίων (σύμφωνα με τον Τσίπρα, τον Αλαβάνο και όλα τα άλλα τα καλά παιδιά των συνιστουσών του ΣΥΡΙΖΑ)!!!
Το «μπουλούκι» (κοινώς παρατρεχαμενοι) του «χρυσού παιδιού» του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μαζέψει ψήφους από την Μακεδονία… αλλά, μάλλον έχουν χαλάσει τα GPS του κόμματος, επειδή η συγκέντρωση έγινε στην πόλη των Γιαννιτσών, η οποία σύμφωνα με τον Τσίπρα ανήκει στην Αιγαιακή Μακεδονία!!!
Όταν τίθεται θέμα ψήφων, καμία ντροπή δεν αισθάνεται ο νεαρός που αγνοεί τι σημαίνει αγροτιά, τι είναι να είσαι σκληρά εργαζόμενος και άσχημα αμοιβόμενος, που πολεμά οτιδήποτε θυμίζει πατρίδα αλλά και που ταυτόχρονα αγκαλιάζει οποιονδήποτε καταστρέφει το Έθνος (προτιμά τα παιδιά με τις κουκούλες, τους «ανθρώπους των σκιών» όπως οι ίδιοι αυτοπροσδιορίστηκαν, χωρίς να αφήνει παραπονούμενους και τους αλλοδαπούς που με την πρώτη ευκαιρία επιτίθενται στις περιουσίες των Ελλήνων ή και κατά των ιδίων των Ελλήνων)!!!
Καληνύχτα κύριε Τσίπρα και όνειρα γλυκά, αν και μόνο εφιάλτες προβλέπω να «δείτε». Και δεν αναφέρομαι στους φίλους σας, τους σύγχρονους εφιάλτες της Ελλάδας, αλλά στους εφιάλτες των ποσοστών των εκλογών…
Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά, πλέον, αγαπητέ κύριε Τσίπρα, τι εστί… ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις διάφορες συνιστώσες του…
Info Macedonia
http://gr.mc271.mail.yahoo.com/mc/welcome?. αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 6/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive