Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ!!

Νετανιάχου: "Το Ιράν, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα και το Ισραήλ"


Τον πιο μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα και για το Ισραήλ χαρακτήρισε σήμερα τον πυρηνικό εξοπλισμό ενός ριζοσπαστικού κράτους ο νέος πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, εκτοξεύοντας την πρώτη του λεκτική επίθεση εναντίον του Ιράν.
"Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα και για το Ισραήλ προέρχεται από την δυνατότητα ενόςριζοσπαστικού κράτους να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Ελπίζω ότι το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι απομονωμένο από τον αραβικό κόσμο την ώρα μάλιστα που ο αραβικός κόσμος απειλείται από τον ριζοσπαστισμό", δήλωσε ο Μπένιαμιν Νετανιάχου, παρουσιάζοντας την κυβέρνηση του στο ισραηλινό κοινοβούλιο.
"Είναι ντροπή για την ανθρωπότητα δεκαετίες μετά από το Ολοκαύτωμα, ο ηγέτης του Ιράν (ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ) να μιλάει για την καταστροφή του Ισραήλ και ο κόσμος να το αντιμετωπίζει αδιάφορα, χωρίς να δρα αποφασιστικά, σαν να είναι θέμα ρουτίνας", τόνισε ο κ. Νετανιάχου.
"Ο εβραϊκός λαός έχει πάρει τα μαθήματα του. Δεν μπορεί να μειωθεί μπροστά από τις δικτατορίες που απειλούν να το καταστρέψουν. Σε αντίθεση με όσα συνέβησαν τον περασμένο αιώνα, σήμερα έχουμε τα μέσα για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Γνωρίζουμε πως να τους υπερασπίσουμε", πρόσθεσε ο νέος πρωθυπουργός του Ισραήλ.
iKypros
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 2/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive