Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


Για 1η φορά ένα πολιτικό κόμμα παίρνει πρωτοβουλία για τον εορτασμό από την Βουλή της Επετείου του ηρωικού «Κινήματος του Ναυτικού» κατά της δικτατορίας.

____________________


Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε την εξής επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δ. Σιούφα:

____________________


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Το ηρωικό "Κίνημα του Ναυτικού" της 22ας προς 23η Μαΐου 1973 ήταν κορυφαία αντιστασιακή πράξη και στόχευε στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης ώστε να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στον τόπο μας.

Κορυφαίοι αξιωματικοί, όπως ο τ. Αρχηγός ΓΕΝ Ναύαρχος ε.α. κ. Νίκος Παππάς, οι 32 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί αλλά και το πλήρωμα του "Βέλους" διακινδύνευσαν την ζωή τους και την ασφάλεια των στενών συγγενικών προσώπων τους και παρείχαν πολύτιμες υπηρεσίες στην Δημοκρατία μας, ενώ η αποδοχή τους είναι καθολική και διακομματική.

Δυστυχώς, κανένα πολιτικό κόμμα ως τώρα δεν πρότεινε τον επίσημο εορτασμό της κορυφαίας αυτής αντιστασιακής πράξεως από την Βουλή των Ελλήνων, του ακρογωνιαίου θεσμού της Δημοκρατίας μας στην επαναλειτουργία τού οποίου στόχευε η ηρωική πράξη του Ν. Παππά και του "Βέλους".

Έχουμε την τιμή, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, να προτείνουμε την καθιέρωση τού επίσημου εορτασμού από την Ολομέλεια της Βουλής της σημαντικής αυτής επετείου για την Δημοκρατία μας στις 22 Μαΐου κάθε έτους, με πρώτο εορτασμό από φέτος που συμπληρώνονται 35 χρόνια από την αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών στην πατρίδα μας.

Με εκτίμηση

Γ. Καρατζαφέρης

Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη πεμπτη 9/4/09

2 σχόλια:

  1. Βλέποντας την φωτό απορώ. Αν ξαφνικά γδυνόντουσαν όλοι στο κοινοβούλιο, θα γελάγαμε ή θα ξερνάγαμε με το θέαμα? Σίγουρα υπάρχουν και μερικές ωραίες παρουσίες αλλά η πλειοψηφία είναι πολύ βήτα. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα κήτη βέβαια, να χουν να τρώνε και οι σκύλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 4%,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10-15% ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4 ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ, ΤΟΝ ΘΑΝΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1%. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΤΟΚΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive