Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Κεφαλονίτες, ετοιμάζουν Πραξικόπημα για τη Γέφυρα, ξεσηκωθείτε!!!

Αναδημοσιεύουμε, από την Κεφαλονίτικη ιστοσελίδα kefaloniaphotonews.gr όπου αποκαλύπτονται λαικίστικες ραδιουργίες τοπικών πολιτικών για να ανοίξουν στην κυκλοφορία αυτοκινήτων την Γέφυρα Δεβοσσέτου στο Αργοστόλι η οποία έχει χαρακτηριστεί Μεταβυζαντινό μνημείο και κινδυνεύει να βουλιάξει .
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο την έχει κλείσει από το καλοκαίρι του 2005 .
Ο βουλευτής Α.Παρίσης (Ν.Δ.) για τα ψηφαλάκια των απέναντι του Αργοστολίου χωρι
κών αγωνίζεται να την κάνει αυτοκινητόδρομο για να ''γλυτώνουν '' περίπου 3.700 μέτρα παραπάνω διαδρομή . Το ΥπΠο είχε διατάξει , επί Τατούλη , επείγουσες επισκευές .
Δεν έχουν βάλει ούτε λιθαράκι .
************************
Δεν είχαμε άδικο όταν γράψαμε ότι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις για το θέμα της Γέφυρας. Ήδη την Παρασκευή το πρωί έχει κλειστεί συνάντηση με τον Νομάρχη και τον Αντινομάρχη θ. Γαλιατσάτο, το ραντεβού αυτό όπως πληροφορηθήκαμε το έκλεισε ο Βουλευτής, αλλά υπάρχουν όμως κι άλλες πληροφορίες οι οποίες μας έχουν δυσαρεστήσει πάρα πολύ. Στο ραντεβού αυτό εκτός των όσων αναφέρουμε θα παραβρεθούν ο κ. Βαγ. Ματσούκης (;) και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής ανοίγματος της Γέφυρας κ. Αγ. Κοσμάτος. Αν αυτό δεν λέγεται πραξικόπημα τότε πώς θα μπορέσουμε να το αποκαλέσουμε; Ούτε ο Δήμαρχος ούτε και εκπρόσωπος του Συλλόγου «ΑΡΜΟΣ» καλέστηκαν στη συνάντηση αυτή. Επαναλαμβάνουμε, ότι πρόκειται για πραξικόπημα ολκής κάτι που δεν περιμέναμε ούτε από τον Βουλευτή ούτε από τον κ. Νομάρχη, που ασφαλώς ήταν ενήμερος ποιοι είχαν προσκαλεστεί στο ραντεβού αυτό. Κρατήθηκε μυστικό για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά δυστυχώς μαθεύτηκε. Το εξωφρενικό στην όλη αυτή υπόθεση είναι η απουσία του Δημάρχου, που ασφαλώς δεν είναι ,ως φαίνεται, αρεστός στο κ. Παρίση μετά την τελευταία απόφαση του Δημ. Συμβουλίου που πάρθηκε. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του Δημάρχου δεν γνωρίζουμε, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο κ. Υπουργός αγνοούσε ότι θα του την είχαν έτσι …..«στημένη». Τους πληροφορούμε ότι η πραξικοπηματική αυτή ενέργεια του Βουλευτή δεν θα μείνει έτσι. Δυστυχώς όσο και αν είναι δεσμευμένος απέναντι στους ψηφοφόρους του για το θέμα αυτό ποτέ δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα κατέφευγε σε τέτοιες ενέργειες. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Βουλευτής βρίσκεται στριμωγμένος, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση-απάντηση του ΥΠΠΟ, δηλαδή απέτυχε με το θέμα της Γέφυρας και καταφεύγει σε ενέργειες που δεν τον τιμούν.
Όλα αποκαλύφθηκαν από τον δημοσιογράφο Φώτη Χαλιώτη στην εκπομπή του στο Ρ/Σ COSMOS FM
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη πέμπτη 9/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive