Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Το σκάνδαλο της μονής Τοπλού και οι μπηχτές για Ν. Χ....

Το σκάνδαλο της Τοπλού είναι μια υπόθεση που έχει αναδείξει ο Ν. Χ. με εκπομπές, αναφορές στο κεντρικό δελτίο του Alter και υλικό που προέκυψε από επισταμένη έρευνα. Προσωπικό στοίχημα ήταν. Όμως...


...μέσα από τη συχνότητα του Real FM έχει αμφισβητηθεί έντονα και ακυρωθεί με άκρως ειρωνικό τρόπο. Είναι δυνατόν μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφώνου του (συν)ιδιοκτήτη Ν. Χ. να αμφισβητείται η δημοσιογραφική του επάρκεια και δεοντολογία; Μπορεί να την πατήσει τόσο άσχημα ο λεπτολόγος και συγκεντρωτικός Ν. Χ.; Η απάντηση είναι καταφατική.

Ένα από τα αρκετά παραδείγματα ευθείας αμφισβήτησης είναι αυτό που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Ουσιαστικά το άδειασμα που υπέστη ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη συχνότητά του αποτελεί μια επίδειξη δύναμης του "αδειαστή", που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν είναι μπλόφα. Μάλλον ο Ν. Χ. έχει βάλει πολλά στο κεφάλι του και δεν μπορεί να ελέγξει τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που τον περιβάλλουν. Πλέον ίσως είναι αργά, αφού ο άνθρωπος που σαρκάζει την έρευνα για τη μονή Τοπλού είναι αναντικατάστατος, προσφέρει αξιοζήλευτη ακροαματικότητα και τα πρόσωπα που τον περιστοιχίζουν έχουν διακλαδωθεί εδώ και μήνες μέσα στο Real Group. Σε όλα τα κρίσιμα τμήματα και τις ενδιαφέρουσες διευθύνσεις. Άλλωστε ο σχετικά μικρός όγκος της επιχείρησης δεν είναι απαγορευτικός για φιλόδοξα εγχειρήματα επιρροής και (τελικά) επικυριαρχίας.
Οι τροχιοδεικτικές βολές σε βάρος της αξιοπιστίας του Ν.Χ. από τον πολύπειρο δημιουργό σχετίζονται με τις πρόσφατες και τις μελλοντικές εξελίξεις. Δεν προκαλεί εντύπωση ότι ο "ταύρος" εν υαλοπωλείω Γ. Π. δεν έπαψε (ακόμα και έπειτα από την αρχική "ρήξη" με τον Ν. Χ.) να εκφράζεται ευμενώς για ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του άτυπου διευθυντηρίου στην εφημερίδα και το ραδιόφωνο;
Ρωτάτε ποιος είναι. Διαβάστε λίγο pressmme. Καλό θα σας κάνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive