Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑ


Πρόκειται για την πραγματικότητα όπως την έχουμε δημιουργήσει και δυστυχώς και την αναπαράγουμε.

Με δύο λέξεις που ορίζουν την έκταση και το βάθος της ανωμαλίας, καθώς οι δύο αυτές λέξεις που θεσμοθετούν στην υπηρεσία της ενημέρωσης και στην αποδοχή της θεσμοθεσίας τον "αντιεξουσιαστικό χώρο", ορίζουν λεκτικά και ψευδεπίγραφα ένα ακόμα απο τα κόμματα στην χώρα μας, που διεκδικούν δύναμη και εξουσία.
Φυσικά με τις ευλογίες του σημερινού κράτους, της συμπολιτεύσεως και της αντιπολίτεύσεως και με την συνεχή επανάληψη στην ενημέρωση απο τα παντελώς ανεξέλεγκτα παπαγαλάκια, κουρδισμένα απο ξένα κέντρα αποφάσεων, για να πείθουν τον ελληνικό λαό ότι, όλα πάνε στραβά και άν δεν ισιώσουν, να είναι καλά οι αντιεξουσιαστές που στις προκηρύξεις τους διαβάζουμε ότι, αυτοί θα κάψουν την Ελλάδα για να την ανοικοδομήσουν στην συνέχεια !!! Τον βίο και την πολιτεία αυτής της νεολαίας μικρών και μεγάλων τον ζούμε πλέον καθημερινά μαζί με την οσονούπω αυξανόμενη αποσταθεροποίηση, χωρίς να βρεθεί ούτε ένας απο τους μασκαράδες πολιτικούς μας να κινητοποιήσει το ΕΡΣ για να ζητήσει απο τα ΜΜΕ επι ποινή απολύσεων και παύσης λειτουργίας να αποκαλούνται οι αντιεξουσιαστές στο εξής αποκλειστικά και μόνο με τον χαρακτηρισμό της συμπεριφοράς τους.
Τον χαρακτηρισμό, για τον οποίον κανένας δεν αφιβάλλει, εκτός απο τους ανωτέρω προαναφερομένους.
Ο χώρος της ΑΛΗΤΕΙΑΣ μαζί με τους ΑΛΗΤΕΣ που συγκεντρώνει.
ΠΕΛΙΑΣ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 10/4/09

2 σχόλια:

  1. Ο καλύτερος χαρακτηρισμός των αναρχοαριστεριστών με τα καλυμμένα πρόσωπα είναι "κουκουλαλήτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΦΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΤΑ ΡΙΞΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive