Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ρε παιδιά τι είναι τα ΔΙΣεκατομμύρια Ευρώ; Αέρας κοπανιστός; Μήπως μας κάνουν πλάκα; ΔΕΝ μπορεί! ΔΕΝ γίνεται!!

ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ 43.000.000.000 ΔΙΣ!! ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2009.

ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ,ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 2009 ,
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 46.000.000.000 ΕΥΡΩ!!!

Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που γίνεται με το δανεισμό του ελληνικού δημοσίου.

- Πρώτον, η κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας είχε προγραμματίσει να δανειστεί το ελληνικό δημόσιο περίπου 43 δις για όλο το 2009. Σήμερα, και ενώ δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μέσα του έτους, ο δανεισμός έχει ξεπεράσει τα 46 δις!
- Δεύτερον, όχι μόνο δανειζόμαστε πολλά, αλλά δανειζόμαστε και πανάκριβα επειδή η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία στις διεθνείς αγορές. Αν συγκρίνουμε τα ελληνικά επιτόκια δανεισμού με τα επιτόκια της Ιταλίας -μίας χώρας με ποσοστά χρέους όσο τα δικά μας- η χώρα μας έχει επιβαρυνθεί με πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον!
Φαίνεται ότι οι δανειακές ανάγκες το 2009 θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 50.000.000.000 δις ευρώ.
Την ίδια ώρα, το οικονομικό επιτελείο δηλώνει την ... ικανοποίησή του για την υπερκάλυψη των εκδόσεων ομολόγων δημοσίου, αδιαφορώντας πλήρως για το επιπλέον κόστος που φορτώνεται στις πλάτες των πολιτών.
Το χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει μέχρι σήμερα καν προγραμματίσει στοιχειωδώς τις δανειακές της ανάγκες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο η αξιοπιστία της χώρας μας στις διεθνείς αγορές, οι οποίες μας τιμωρούν με υψηλό κόστος δανεισμού.
‘’PASOK poisonous’’
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 28/4/09

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 28 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 43 ΔΙΣ.
    ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΤΑΧΩ ΧΑΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive