Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Δημοτική επιχείρηση της Κομοτηνής έτοιμη να συνεργαστεί με Τουρκική Τράπεζα


Ώρα είναι και ο δήμος Κομοτηνήςνα ανοίξει λογαριασμούς στην Ζiraat ΒankH νεοσύστατη επιχείρηση εθελοντισμού νέας γενιάς και κοινωνικήςεπένδυσης κάνει λόγο για προσφορές επιτοκίων προκειμένου να επιλέξειτις οικονομικές της συναλλαγές και το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.
Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εξεύρεση του τραπεζικού καταστήματοςπου θα συνεργαστεί η νεοσύστατη δημοτική επιχείρηση εθελοντισμού νέαςγενιάς και κοινωνικής επένδυσης πραγματικά προκαλεί το δημοσιογραφικόενδιαφέρον, αφού απευθύνεται σε 16 συνολικά καταστήματα Τραπεζών τηςΚομοτηνής και ανάμεσά τους και στην τουρκική Ziraat Bank, εκφράζονταςτην επιθυμία της να συνεργαστεί με το κατάστημα που θα της διασφαλίσειτις καλύτερες προσφορές σχετικά με τα επιτόκια ταμιευτηρίου και γενικάτο φάσμα των χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών.Την επιστολή υπογράφει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μουρτίδης πουπροφανώς δεν κατανόησε τι ασκούς του Αιόλου και τι πονοκέφαλο θαδημιουργήσει στην δημοτική αρχή που θα είναι πράγματι πολύ τραβηγμένονα την δούμε να μεταφέρει τον όγκο των συναλλαγών της στην τουρκικήΖιraat Bank που και για λόγους γοήτρου και για χίλιες άλλες δυοσκοπιμότητες θα ήταν η πρώτη που θα έδινε την πιο ενδιαφέρουσαπροσφορά για να προσελκύσει τον Δήμο Κομοτηνής και το πουγκί τουξεκινώντας γιατί όχι με μια τέτοια έρευνα αγοράς της συγκεκριμένης μηκερδοσκοπικής επιχείρησης.Το έγγραφο από μόνο του προκαλεί!Ώρα είναι και ο δήμος Κομοτηνής να ανοίξει λογαριασμούς στην Ζιraat Βank!!!Αν λάβει κάνεις υπ’ όψη του ότι τράπεζες με ιστορία στάθηκαν στον δήμοΚομοτηνής με χορηγίες τους σε Ελευθέρια κι άλλες εκδηλώσεις και τώραεξομοιώνονται με την τουρκική τράπεζα που άνοιξε χθες για τουςγνωστούς λόγους. Ελπίζουμε μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος να μηνγίνουμε μάντεις κακών.
Πηγή(http://xronos.gr/)Η θράκη δεν παίζεται σε οικονομικές προσφορέςΔεν γνωρίζω εάν υπάρχει συναίσθηση της πραγματικότητας στους"άρχοντες" και τους "υπεύθυνους" της τοπικής αυτοδιοίκησης στηνΚομοτηνή. Δεν γνωρίζω εάν κρίνουν σοφό να αντιμετωπίζουν ΜΟΝΟ μεοικονομικούς όρους τις ό,ποιες τραπεζικές συνδιαλλαγές έχουν και νααγνοούν την σκοπιμότητα ίδρυσης της συγκεκριμένης τράπεζας. Οι ίδιοι,ως κάτοικοι της περιοχής έχουν βιώσει και βιώνουν τις ιδιαιτερότητέςκαι τις δυσκολίες που υπάρχουν και συνεχώς αναπτύσσονται με την δράσητου Τουρκικού Προξενείου.Άραγε, πως αισθάνονται όταν γνωρίζουν (γιατί δεν μπορεί να μηνγνωρίζουν) πως οι τραπεζικές καταθέσεις των δημοτικών επιχειρήσεων θαπριμοδοτούν την δράση των πρακτόρων που αναπτύσσονται στην Θράκη;...Ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μία παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών ήτου υπουργείου Εξωτερικών, αν βέβαια τα δύο αυτά υπουργεία συνεχίζουννα υφίστανται, γιατί πέρα από τα πανηγυράκια και τις δεξιώσεις, κάποιαστιγμή θα πρέπει να εργαστούν και αυτοί που έχουν οριστεί ως φύλακεςτων πλέον ευαίσθητων εθνικών θεμάτων.Η Θράκη, αγαπητοί κύριοι, δεν μπορεί να "παίζεται" σε τόκους και σεεπιτόκια, σε προσφορές οικονομικού χαρακτήρα και σε δοσοληψίες μετουρκικές υπηρεσίες. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό πριν αρχίσουνδιάφορα όργανα, των οποίων την "μουσική" εσείς θα έχετε πληρωμένη...
Και για όσους από εσάς δεν κατάλαβαν κι επειδή σας είναι γνωστή ηιστορία του Ιούδα, να σας θυμίσω πως για "30 αργύρια" πρόδωσε τονΧριστό...
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη κυριακη 26/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive