Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΨΕΥΤΩΝ,ΚΛΕΦΤΩΝ, ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ; Αυτά που θα διαβάσεις πιο κάτω..

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ «ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ» ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ **************************************
Πως να το χαρακτηρίσουμε ;

Κωμικό; Τραγικό;

Μία είναι η ουσία: Το προχθεσινό, πρωτοφανές «είπα-ξείπα» της κυβέρνησης αφορά στις συντάξεις 2 εκατομμυρίων και πλέον ανθρώπων.
Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες, με τον πιο ενδεικτικό τρόπο, πόσο επιβλαβής για τη χώρα είναι να έχει στο τιμόνι της, αυτή την κρίσιμη φάση, την κυβέρνηση Καραμανλή.
Μία κυβέρνηση χωρίς αρχή, χωρίς τέλος.
Μια κυβέρνηση χωρίς σχέδιο, χωρίς πυξίδα. Μια κυβέρνηση που αντί να εμπνέει σιγουριά, δημιουργεί καθημερινά όλο και μεγαλύτερη ανασφάλεια στους πολίτες.
Η πλήρης και άτακτη υποχώρηση, μετά την γενική κατακραυγή, στο θέμα της χορήγησης εφάπαξ «βοηθήματος» και στους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα, αυτό το απίστευτο μπρος - πίσω με διαρροές, κόντρα διαρροές, επεξηγήσεις της κυβέρνησης, δείχνει την αποσύνθεση της κυβέρνησης του άρπα-κόλλα.
Η δήλωση των υπουργών Οικονομίας και Απασχόλησης, ότι δήθεν ενισχύουν πραγματικά τους χαμηλοσυνταξιούχους, μας προκαλεί όλους.
Η πραγματικότητα είναι μία: η κυβέρνηση Καραμανλή, δίνει ψίχουλα σε όλους τους συνταξιούχους και τα δίνει με τρόπο αλλοπρόσαλλο, χωρίς να τους στηρίζει πραγματικά.
Επιπλέον, με το τέχνασμα του εφάπαξ επιδόματος, τους στερεί τη δυνατότητα να ελπίζουν σε ουσιαστικές αυξήσεις και την επόμενη χρονιά.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
''PASOK poisonous''
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη σαββατο 11/04/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive