Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Απαντήσεις με νόημα: Γιατί να χαλάσω τη πιάτσα;

Απάντηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" σύμφωνα με το οποίο το ζεύγος Στυλιανίδη ταξίδεψε στο Παρίσι με 2.500 € τη βραδιά
___________________
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11 Απριλίου, 2009
Πρός κκ Συντάκτες
Απάντηση του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη σε δημοσίευμα εφημερίδας, σχετικά με «στοιχεία» του Υπουργείου Παιδείας για αποστολή του στο εξωτερικό.
Τα ταξίδια των εθνικών αποστολών μελών της εκάστοτε κυβέρνησης στο εξωτερικό διέπονται από συγκεκριμένο πρωτόκολλο και κανόνες, που προσδιορίζονται από τις οικονομικές υπηρεσίες των Υπουργείων σύμφωνα με το δημόσιο λογιστικό.
Αυτό άλλωστε εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί μέσα από τη σύγκριση υπουργικών αποστολών σε κάθε υπουργείο επί όλων των κυβερνήσεων.
Πάντοτε σεβάστηκα και σέβομαι την εφαρμογή αυτών που προβλέπονται με βάση το νόμο και το πρόγραμμα της κάθε αποστολής εργασίας.
Τα υπόλοιπα που περιγράφονται στο δημοσίευμα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
__________
Σχόλιο :
Απαντήσεις με νόημα : Γιατί να χαλάσω τη πιάτσα ;
Σεβάστηκα τις αρχές αυτού του σπάταλου κράτους.
Είναι η σχολή Βουλγαράκη με τα : Τα νόμιμα και τα ηθικά.
Η αμετροέπεια αυτών των πολιτικών ΔΕΝ έχει όρια.
Πότε θα ξεκουμπιστούν να φύγουν . . . είναι το ζητούμενο . . .
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν, ότι είχε πει για το 1989 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο πρεσβύτερος): "Έναν Πρωθυπουργό δεν το στέλνεις στη φυλακή, τον στέλνεις στο σπίτι του", το οποίο το εφάρμοσε στη συνέχεια και ο αείμνηστος Ανδρέας, στη περίπτωση του Εφιάλτη, αν και ΔΕΝ του άξιζε τέτοια επιείκεια (αρκετό κακό μας έκανε).
Είναι πολιτικά ενδιαφέρον να το συζητήσουμε εμείς οι πολίτες αυτό.
Για να καταδικαστεί κάποιος πολιτικός με τους υπάρχοντες νόμους είναι πολύ σπάνιο.
ΔΕΝ γνωρίζω βέβαια τη θέση Παυλίδη και τι έκβαση θα έχει η υπόθεση.
Για μένα η μεγάλη τιμωρία είναι ο πολιτικός να πηγαίνει στο σπίτι του.
Τώρα στην υπόθεση Ευριπίδη Στυλιανίδη όλα είναι και νόμιμα και ηθικά.
Τι παράβαση να κάνει ένας υπουργός ;όταν οι ίδιοι το ΜΗ ηθικό το νομοθετούν νόμιμο ;Πρέπει να είναι πολύ άρρωστος κάποιος από δαύτους, σε όρια κλεπτομανίας για να ξεφύγει πέραν του νόμιμου.Όπως είδαμε στις περισσότερες περιπτώσεις των σκαΝΔάλων, πρώτα νομοθετούν και στη συνέχεια αγγίζουν ή προσεταιρίζονται το ΜΗ ηθικό, αλλά νομοθετημένα νόμιμο.Το έχω γράψει και θα το επαναλάβω και τώρα.
Αν υπήρχε αυτόοργάνωση πολιτών, κάτω από ένα ινστιτούτο, ας πούμε καταναλωτών, τέτοια φαινόμενα σπατάλης θα είχαν τουλάχιστον περιοριστεί.
Παράδειγμα : Οι πολίτες καταγγέλλουν τη σπατάλη του υπουργού(τη νομοθετημένη σαφώς) και ζητάνε άμεσα και νομοθετικά το περιορισμό των αντίστοιχων δαπανών, σε ένα ύψος που να αντιστοιχεί στο σκοπό και τα τα άτομα της αποστολής.
Ποιος δημοσιογράφος θα καθίσει να ασχοληθεί με τέτοια θέματα, όπως στο παραπάνω δημοσίευμα, τη στιγμή που και οι ίδιοι απολαμβάνουν "το πότισμα του βασιλικού" όντας γλάστρες, σε πολλές επίσημες αποστολές ;
Η σήψη έχει μεταφερθεί . . . ο λαός απλά απορεί και ενίσταται ενίοτε . . . μουντζώνοντας κάποιο δελτίο ειδήσεων.
Τα κακώς κείμενα και τα παρακείμενα πολλά. Στόχος μας και σκοπός μας να ευαισθητοποιήσουμε τη κοινωνία των πολιτών.
Αυτή τη Μεγάλη Αρκούδα που ΔΕΝ έχει καταλάβει τη δύναμή της και ακολουθεί φοβισμένα τον κάθε αρκουδιάρη που παίζει το ντέφι και χορεύει σε κάθε περαστικό για λίγα κέρματα . . .Παρακινούμε τον κάθε αναγνώστη να ανοίξει και αυτός ένα blog και να γράφει.
Ξεσυνηθίσαμε πια τις διαδηλώσεις και τα πεζοδρόμια των αγώνων.
Η μάχη του καναπέ είναι αυτή που θα τους τρομάξει . . . όσο θα νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο, βλέποντας τα εύπεπτα προγράμματα της ΤV και τις "παραθυρένιες" φάτσες τους στα κακόγουστα panels τέτοιοι σπάταλοι νόμοι θα ψηφίζονται "χωρίς αιδώ - χωρίς φειδώ".
Αυτό που ανησυχούν και τους έχει πιάσει φόβος και τρόμος, είναι οι ανταλλαγές απόψεων στο διαδίκτυο και η ελευθερία της έκφρασης των bloggers.
H Δημοσιογραφία των πολιτών θα αντικαταστήσει τους ανθυγιεινούς αγώνες στους δρόμους (δακρυγόνα ΜΑΤ).
Εδώ είναι η Συνταγματική Δύναμή μας η οποία θα εξαπλωθεί με γεωμετρική πρόοδο σε όλη την επικράτεια.
ΕΑΝ μπορούσε το θέμα αυτό του Ευριπίδη Στυλιανίδη να σχολιασθεί από 10.000 bloggers η επόμενη επίσκεψή του στο εξωτερικό θα ήταν κατά πολύ μειωμένη . . .
Νάσος Ζαγγογιάννης.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη κυριακη 12/4/09

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive