Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Κ. Κουλούρης προς Γ.Παπανδρέου

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Μέσα από το μικρόφωνο του «ΑΘΗΝΑ 9.84» και την εκπομπή «Δυο και να καίνε», σε ερώτηση του συμπαρουσιαστή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ , τέως βουλευτού της Α΄. Αθηνών για το «τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον Γιώργο Παπανδρέου που τον απομάκρυνε από το ΠΑΣΟΚ», ο πρώην υπουργός, ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ δήλωσε:

Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς:

«Θα ήθελα να πω σε όλους τους φίλους, με τους οποίους “συνταξίδεψα” επί χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι δεν εξαρτάται από εμένα αν θα στρατευτώ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Αυτό εξαρτάται μόνο από τον Γιώργο Παπανδρέου. Εγώ αυτό που ζητώ από τον Γιώργο είναι ανάληψη ευθύνης για τον τόπο, ανάληψη ευθύνης για την παράταξη και αυτή την ευθύνη πρέπει να την πάρουμε στη συνέχεια πάνω μας όλοι, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς να αφήνουμε κάποιον στην άκρη.»

Σχόλιο: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σύντροφε. Μόνο εάν ο Γιώργος έχει την ανάγκη σου. Οπως έγινε με τον Σημίτη. Άλλωστε είπώθηκε καθαρά και αρμοδίως:

Κάθε περιπτωση είναι “ξεχωριστή”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive