Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Απειλούμενο είδος

***********************************
Γράφει:ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

***********************************

Από τα κινδυνεύοντα με εξαφάνιση είδη στην Ελλάδα, τρία είναι τα πλέον γνωστά διεθνώς: η χελώνα καρέτα-καρέτα, η φώκια μονάχους-μονάχους

και ο Έλληνας-Έλληνας*.

Τα δύο πρώτα προστατεύονται από διεθνείς οργανώσεις και από το ελληνικό κράτος. Το τρίτο είναι υπό διωγμό, τόσο από ξένες κυβερνήσεις και υπερεθνικές λέσχες εξουσιαστών, όσο και από τις ίδιες τις «ελληνικές» κυβερνήσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Το φυσικό του περιβάλλον καταστρέφεται με ολοένα εντεινόμενους ρυθμούς. Ο ζωτικός του χώρος απειλείται με συρρίκνωση, τόσο εξ Ανατολής, όσο και εκ του Βορρά.

Η αθρόα εισαγωγή ανταγωνιστικών ειδών απειλεί άμεσα το DNA του Έλληνα-Έλληνα με εκφυλισμό.

Απειλεί την ίδια την πανάρχαια και αδιάλλειπτη παρουσία του στο οικοσύστημά του, ως πολυπληθέστερου και κορυφαίου είδους στην τροφική αλυσσίδα.

Η κυρίαρχη παρουσία του που άντεξε και επιβίωσε 2.000 ετών μακροχρόνιες εισβολές και κατοχές, απειλείται με κατάρρευση από την «ειρηνική», κατακλυσμιαία εισβολή ετερόκλητων, ξένων και συχνά εν δυνάμει εχθρικών προς τις πανάρχαιες συστατικές δομές του πληθυσμών.

Εισβολή που ευλογείται και ενθαρρύνεται από την αγαστή συνεργασία ξένων κυβερνήσεων με τις εγκάθετες «ελληνικές».

Με επιδιωκόμενο, προφανή στόχο, τον εποικισμό του επίζηλου-ήδη συρρικνωμένου-ζωτικού χώρου του Έλληνα-Έλληνα, από μιά συντριπτικά πολυπληθέστερή του πανσπερμία ανταγωνιστικών ειδών, πιο υπάκουη στα κελεύσματα των τυράννων του πλανήτη, απ’ ότι το δύστροπο και απείθαρχο γηγενές είδος.

Δυστυχώς, τα κυρίαρχα αρσενικά και θηλυκά του απειλούμενου είδους, έχουν στην πλειονότητά τους μεταλλαχθεί και υποταχθεί στις ορέξεις των εχθρικών προς τον Έλληνα-Έλληνα, επικυρίαρχων θηρευτών της οικουμένης.

Και φροντίζουν να τρέφονται οι υπό την ηγεσία τους αγέλες με ακατάλληλες τροφές που εξασθενίζουν το ένστικτο επιβιώσεως, τη μνήμη και αυτή την ίδια την αναπαραγωγική διαδικασία που θα διασφάλιζε την διαιώνιση του είδους.

Έτσι ώστε, όχι μόνο να μην αντιδρούν, αλλά τελικά και να συναινούν στον εκφυλισμό και την σταδιακή εξαφάνιση του είδους, μυρηκάζοντας δηλητήρια.

Ως μόνη αποτελεσματική αντίδραση του συζητούμενου εαν πλέον υπάρχει, ενστίκτου αυτοσυντηρήσεως του απειλούμενου είδους Έλληνας-Έλληνας,

προβάλλει ο απεχθής, πλην συχνά αναπόφευκτος σε όλα τα είδη...κανιβαλισμός.

Οι όπου Ελλάδος αγέλες Ελλήνων-Ελλήνων πρέπει να ...«φάνε» τα κυρίαρχα αρσενικά και θηλυκά τους.

Πριν αμετάκλητα παραδοθούν από αυτά στους θηρευτές του είδους, ως πρόβατα επί σφαγή.

*(Θέλοντας να προλάβω τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των εμπορικών συλλόγων της χώρας, οφείλω στα υπό εξαφάνιση είδη στην Ελλάδα να συμπεριλάβω και τον πελάτη-πελάτη.)

Γρηγόρης Δημ. Ρώντας

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 6/4/09

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive