Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΙ Η Ν.Δ., ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Η... ΟΝΝΕΔ!

Μπράβο παιδιά.
Ολοκληρώθηκε στη Ρώμη το 7ο συνέδριο του YEPP (Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) όπου η ελληνική αποστολή της ΟΝΝΕΔ , πέτυχε μια σπουδαία διαπραγματευτική νίκη καθώς εξασφάλισε τη μη πλήρη ένταξη στο YEPP της αντίστοιχης νεολαίας των Σκοπίων, η οποία ακολουθώντας τη γνωστή τακτική του κρατιδίου, επεδίωκε να ενταχθεί πλήρως με το όνομα "Μακεδονία".Το θέμα, όπως ορίζει το καταστατικό του οργανισμού, τέθηκε σε ανοικτή ψηφοφορία το πρωί του Σαββάτου 4 Απριλίου, όπου και η αίτηση απορρίφθηκε.
Κατόπιν ενστάσεως της Γερμανικής αποστολής του JUNGE UNION (νεολαία του CDU του κόμματος της Καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ) το θέμα επανετέθη σε μυστική ψηφοφορία, όπου και πάλι απορρίφθηκε η αίτηση των Σκοπιανών με μεγαλύτερη αυτή την φορά πλειοψηφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτή την εξέλιξη η νεολαία του VMR θα μπορέσει να υποβάλει ξανά αίτηση μετά από δύο χρόνια. Μπράβο παιδιά..
http://kala-nea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive